maandag 10 maart 2014

Tien eeuwige dromen

Ik heb altijd zoveel dromen, ik wil van alles. Sommige dromen zijn na een paar weken weer vervlogen, andere dromen blijven me lang bij. Maar op één of andere manier heb ik er toch (nog) niks mee gedaan. Ik heb tien van deze 'eeuwige' dromen op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Op kamers wonen
Dit lijkt me sinds ik studeer al erg leuk. Lekker je eigen plekje die je op jou manier kunt inrichten, doen en laten wat jij wil, eten wat jij wil.. Echt je eigen leven leiden dus! Maar aan de andere kant.. Kan ik dat wel betalen? Word ik daar niet eenzaam van? Zal het wel echt zo leuk zijn als het mij lijkt? Volgend schooljaar ga ik een jaar stage lopen, dus wie weet komt het er dan echt van! 

Een Wreck this journal kopen
De meeste van jullie kennen dit boek vast wel. Het is een boekje waar een soort van opdrachten in staan, door deze uit te voeren verpest je je hele journal. Of, als je erg creatief bent, wordt het een waar kunstwerk. Ik neem me al jaren voor om dit eens te kopen als ik geld over heb. Nooit dus. 

Meer series en/of films kijken
Sinds ik weet hoe ik zelf series en films kan downloaden, wil ik dit al. Zo heb ik vorig jaar een movie challenge gaan, maar deze is totaal mislukt. Ik heb er gewoon geen tijd voor, denk ik. De laatste tijd heb ik gewoon heel erg veel films gedownload, dat helpt. Als ik dan een middagje vrij heb, zet ik sneller een filmpje op dan dat ik deze eerst moet uitzoeken, downloaden.. Sinds kort volg ik ook de serie Switched at Birth, een erg leuke serie! 

Een goede camera kopen
Mijn simpele camera die mij zo'n honderd euro heeft gekost, heeft zijn beste jaren gehad. Honderden, misschien wel duizenden, foto's heb ik ermee gemaakt. Ik baal er enorm van dat de lens het zo goed als begaf afgelopen zomer. Voor mijn blog maak ik nu foto's met mijn telefoon, maar deze heeft helaas geen geweldige kwaliteit. En hoe moet dat de komende zomervakantie dan? Dan moet ik toch de geweldige omgeving van Mallorca kunnen fotograferen? Of.. de zon, drankjes, feestjes.. ;)
Al tijden wil ik een echt goede camera kopen, mijn spaarrekening houdt mij alleen tegen. Too bad! 

Gitaar leren spelen
Al jaren lijkt me het zo tof als je dit kunt. Maarja; geen tijd, geen geld en -ook niet geheel onbelangrijk- geen gitaar. Ik hoef niet op les ofzo, ik zou het het liefst mezelf aanleren. Ik hoef ook echt geen goede gitaarspeler te worden, maar een paar liedjes kunnen spelen zou leuk zijn.

Gezonder eten
Niet dat ik gewicht moet verliezen, maar soms eet ik wel erg ongezond! Ik wil vaker een stuk fruit pakken in plaats van een koekje. Of iets gezonds op brood doen in plaats van altijd hagelslag, pasta.. EN! Minder snacken tussendoor.. al ben ik bang dat ik daarvan echt niet kan afkicken, haha. Ik houd gewoon te veel van lekker eten. 

♥ Reizen
Dit is misschien wel mijn grootste droom! Het lijkt me geweldig om in zo'n tof busje door Europa rond te rijden. Ik zie mezelf wel op een dag in zo'n busje stappen en heenrijden naar waar ik maar wil, de mooiste plekjes van Europa bezoeken en weg blijven zo lang als ik wil. Heerlijk! Daarnaast zou ik ook nog graag naar Canada, Zuid-Afrika en Indonesië gaan. Ik vind het echt te gek om veel van de wereld te zien en allerlei verschillende leefstijlen te zien. Er is zoveel moois op de wereld!

Een kast vol te gekke kleding
Ik heb een kast vol kleding, maar nooit wat om aan te trekken. Ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat ik de helft van mijn kleding (liever) niet (meer) draag. Te oud, toch niet leuk, lelijk geworden, niet te combineren.. Ik droom er echt van om een kledingkast te hebben met allemaal mooie items die goed met elkaar te combineren zijn! En dan hoef ik niet eens een fortuin aan kleding te hebben. 

Mijn hele kamer opruimen én veel weggooien
Het vorige punt bracht me op dit punt. Naast dat ik de helft van mijn kleding bijna niet meer draag, heb ik ook ontzettend veel prutjes en prulletjes die mijn kamer helemaal in hun bezit nemen. Troep! Ik moet echt een keer mijn kamer helemaal opruimen en écht gewoon dingen weggooien, maar dat kan ik  zo slecht. Ik blijf mezelf voorhouden dat ik dit ga doen als ik op kamers ga.. 

Een grote verzameling boeken hebben
Ik hou erg van lezen. Ik heb ook best een hoop boeken in mijn kast staan, maar ik heb nog veel meer boeken gelezen. Het liefst zou ik van elk boek dat ik heb gelezen een exemplaar in mijn kast hebben staan. Een hele verzameling! Eigenlijk zou ik overal wel een grote verzameling van willen hebben. Boeken, kleren, nagellak, beautyproducten, schoenen, notitieboekjes, films, tassen.. Keep on dreaming! 


Wat zijn jou 'eeuwige dromen'? 


Liefs,
Kim

3 opmerkingen:

  1. Leuk lijstje! Ik maak er altijd een bucketlist van. Soms voor een jaar of maand, echt leuk om te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk lijstje hoor! Ik kan me bij veel dingen aansluiten, zoals op kamers wonen! In mijn geval dan liever op mezelf wonen, gehe.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat van die kamer opruimen; ik heb dat vorige week gedaan. Zeker eens doen! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.