maandag 17 maart 2014

Sand'sation: Maliblue en Sandhopper

Toen ik de Luxury Lacquers van Catrice zag, wist ik dat ik daar een paar van moest hebben! Vooral de Sand'sation lakjes spraken me aan, ik vind dat echt wat hebben. Zou gauw ik reviews online zag komen, wilde ik naar de winkel toe. Ik had mijn zinnen gezet op 'Sandhopper', een groenige kleur. Op dat moment was bij Kruidvat de actie 2 Catrice lakjes voor €5,-, ik moest er nog eentje bij zoeken. Vervelend! ;) In eerste instantie wilde ik gaan voor 'Call me Princess', uit het vaste assortiment. Maar ik ben toch voor het blauwe lakje 'Maliblue' gegaan. 


De lakjes zitten in de vertrouwde verpakking van Catrice. Ik vind deze verpakkingen wel goedkoper aanvoelen dan de verpakking die ze voorheen hadden, jammer!
C02 Maliblue

Wat ben ik blij dat ik voor dit lakje ben gegaan. Ik ben verliefd. Ik het echt is het lakje wat donkerder dan hij op de foto oogt, vind ik. Hij matcht perfect met mijn (nep) leren jasje. De lak is behoorlijk stroperig, waardoor hij wat lastig lakt. Er ontstaan snel ophopingen op mijn nagels. Maar als je niet te veel lak op het kwastje neemt is er prima mee te werken. Het liquid sand effect komt mooi naar voren. Dit lakje dekt met één laagje al vrijwel helemaal, maar ik vind dat een tweede laagje het echt af maakt. 
C03 Sandhopper

Toen ik dit lakje eenmaal op mijn nagels had (na het removen van 'Maliblue', dat was echt killing!) wist ik weer waarom ik deze zo graag wilde hebben. Hij. Is. Mooi! Ik vind dat op de foto alleen de gouden shimmer niet zo goed terug komt. Ook dit lakje heeft een stroperige substantie en lakt dus wat moeilijker. Na twee laagjes dekte 'Sandhopper' zoals dat op de foto te zien is, ik denk dat een derde laagje het nog mooier had gemaakt. 
Op deze foto vind ik dat de kleuren, zoals ze in het echt zijn, mooi naar voren komen:Deze lakjes zijn Limited Edition en nu te koop voor €3,59!


Hebben jullie ze al ingeslagen?

Liefs,
Kim

6 opmerkingen:

 1. Deze kleurtjes doen me echt denken aan de zee, leuk!
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kleurtjes ik heb call me princes en ben daar echt blij mee! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren en leuke blog heb je! Keep posted!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes, geven echt een leuk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks dat ik nooit nagellak draag hebben ze een heel tof effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lakjes, het effect vind ik erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.