donderdag 18 juli 2013

Mijn blog bestaat 1 jaar!

Oh, wat gaat de tijd toch snel! Precies een jaar geleden verscheen de eerste post hier op www.cestlaviedekim.blogspot.nl. Ik moet erbij zeggen dat het daarna wel weer een tijdje heeft stil gelegen. Twee maanden later begon het voorzichtig met wat foto's, een review over een boek en een kleine outfitpost. Eerlijk is eerlijk; het leek nog nergens op. Veel posts heb ik dan ook weer verwijderd. En kijk hoe het nu gaat! Sinds kort heb ik eindelijk een lay-out + header waar ik tevreden mee ben, ik heb 43 volgers via Bloglovin en 39 via GFC, 111 posts en al 641 reacties! 

Ik weet nu ook steeds beter wat ik wil met mijn blog. Reviews ga ik niet meer doen, dit laat ik over aan degene die er écht verstand van hebben. Ik vind het een beter idee om fijne producten te laten zien aan jullie door middel van een 'favorieten', 'opgemaakt' of 'things i would repurchase' artikel. Misschien wel in de vorm van een filmpje, want dit begin ik echt leuk te vinden. Ik wil vaker outfit/fashion posts plaatsen. Ik houd me namelijk heel veel bezig met mijn kleding en mijn schoenen en ik shop véél te veel. Maar ik heb niet een uitgesproken of bijzondere stijl, daarom vond ik dit nooit zo 'belangrijk'. Vanaf nu ga ik daar toch meer mee bezig. Het gaat op deze blog om wie ik ben en om wat ik leuk vind. Ik loop over van ideeën wat ik allemaal met jullie wil delen, soms weet ik niet meer waar ik mee moet beginnen. So, stay tuned!

Ik wil jullie bedanken, lieve volgers, want zonder jullie had ik het bloggen nóóit een jaar volgehouden! Dus: bedankt! 


Liefs,
Kim

6 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Je hebt een mooie header, fijn dat je er zelf ook tevreden mee bent. Ik ben benieuwd naar al je nieuwe ideeen! En ik blijf je zeker volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! De tijd gaat snel hé! Ik blog al weer 4 jaar, kan het niet voorstellen eigenlijk;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteeerddd Kim! Ga zo dooorr!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.