vrijdag 26 juli 2013

Spanje, here we come!Over een paar uurtjes zit ik in de bus naar Lloret! Om half elf vertrekken we vanuit Zwolle. En ik heb er zó veel zin in. Ik ga samen met twee vriendinnen de Spaanse kust onveilig maken. We gaan er tien dagen heen, wat betekend dat we acht dagen in Lloret zullen verblijven. Ik heb er echt zin in. Lekker genieten van zon, zee en strand en 's avonds van de cocktails en de feestjes! We hebben niet echt activiteiten gepland, op een dagje Barcelona na. Verder wordt het vooral feesten en uitbrakken op het strand gok ik. 
Mijn koffer is inmiddels helemaal vol gepakt, nu (lees: gisteravond 21:00u) ben ik alleen nog wat leuke muziek aan het downloaden voor onderweg. Want die reis gaat wel zo'n 20 uur duren. Wat betreft de blog: ik was van plan om heel wat artikels vooruit te schrijven zodat jullie toch nog wat te lezen hebben op mijn blog. Maar ik ben de afgelopen week zo druk geweest met de voorbereidingen en werken, werken, werken dat ik hier geen tijd voor heb gehad. En ik vind het eigenlijk ook wel goed zo. Ik had geen zin om te stressen voor enkel de blog. Waarschijnlijk zijn veel van jullie ook op vakantie en worden de artikels toch niet (zoveel) gelezen. Dus: ik ga lekker genieten en jullie zien me wel weer verschijnen! Tot gauw! Waar gaan jullie heen op vakantie of waar zijn jullie geweest?


Liefs,
Kim

5 opmerkingen:

  1. Ah, heel heel heel erg veel plezier! Ik vertrek naar Blanes (Jaja, naast je!) als jij weer terug komt! Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier! Ik ga ook naar een stadje in Spanje, dichtbij Lloret!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.