maandag 13 mei 2013

NYC Raindrop

Hallo dames,

ondanks dat jullie mij massaal hebben aangeraden om met mijn moeder naar Londen te gaan, (voornamelijk om te shoppen) hebben we toch besloten om naar Praag te gaan. Dit omdat we hier beide nog nooit geweest zijn en dit wel een erg goedkope reis was. Praag is een supermooie stad en ik heb er al helemaal zin in! Ook al gaan we pas in juni. Daarnaast weet ik honderd procent zeker dat ik nog wel eens naar Londen ga! Misschien wel meer dan eens. 

Dit lakje hierboven is mijn nieuwste aanwinst. Ik was eigenlijk op zoek naar een lila kleurtje, maar ik kon niet echt vinden wat ik zocht. Toen ik deze zag staan was ik meteen verkocht, die ging mee! Ik ben er nog steeds erg blij mee en ik denk dat ik deze de komende zomer veel ga dragen. Maar hoe werkt hij?

Dit is pas mijn tweede lakje van NYC en deze heeft een andere dop als de andere die ik heb. Ik vond deze dop erg lastig, hij was glad waardoor ik er weinig grip op had. Ook de lak was een beetje stroperig, hierdoor was het lastig om netjes en zonder strepen te lakken. Dit klinkt heel erg negatief, maar al met al valt het wel mee. Het lakken was best te doen, het ging alleen wat lastiger als dat ik gewend ben.

Wat vinden jullie van dit lakje? 


Liefs,
Kim

2 opmerkingen:

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.