vrijdag 19 april 2013

Favorieten afgelopen winter

Nou, eindelijk is de winter een beetje voorbij hoor. De sneeuw was leuk, de eerste twee keer. Maar daarna had ik het ook wel gehad. Nu heb ik zin in de zon, de zee en het strand. In terrasjes en cocktails! Hmmm.. Dan kunnen we weer slippers aan en onze zonnebrillen op. 
Ik heb random mijn favoriete items van deze winter op een rijtje gezet.


Favoriete geurtje(s): 
Deze heb ik deze winter opgemaakt. Gelukkig, want ik vond hem op het laatste niet echt lekker meer ruiken. Nu ben ik verder gegaan met Heat Rush van Beyoncé, die is echt heerlijk. 
Deze deodorant van Dove ruikt zó lekker! Aanradertje.

Favoriete beauty product(en):
Mooie bruintinten van Essence in dit oogschaduwpalette.


Deze dagcrème verzorgd mijn gezicht elke morgen weer heel fijn!

Favoriete schoenen:
Deze zwarte laarsjes heb ik toch echt wel het meest gedragen.

Favoriete kledingstuk:

Deze witte trui van de H&M was by far de favoriet in mijn kledingkast! Hij is mooi, zit goed en is lekker warm. Wat moet een trui nog meer hebben?! (oh, hij kostte ook nog eens maar twintig euro)


Favoriete film:
Iedereen die hem nog niet gezien heeft; kijken! Een prachtige film, echt een aanrader! Het is wel te vergelijken met Alles is liefde, ze hebben het zelfde soort verhaallijn. Hij duurt ook lekker lang, ik geloof rond de 2,5 uur.


Favoriete eten:
Hmmmm, zelf gemaakte arretjescake! Kijk hier voor het recept.

Favoriete aankoop:

For sure deze geurkaars van het Kruidvat met Cranberrygeur. Hij is inmiddels al opgebrand..
Favoriete boek:
Deze winter heb ik deel 2 (Vlammen) en 3 (Spotgaai) van De Hongerspelen uitgelezen en daarnaast ook nog 50 tinten grijs. Deel 2 van De Hongerspelen was absoluut favoriet! Iedereen die die serie nog niet gelezen heeft; doen! 

Favoriete nagellak:
Dirty Berry is dit, een prachtig paars lakjes met glitter erin. Echt een winterkleurtje vind ik het. Naast deze paarse kleur heb ik ook veel rood gedragen en goud en groen. Kijk hier voor de review van dit lakje. 

Favoriete herinnering:

Eindelijk mijn vriendinnetje weer gezien :)) We hebben na weken weer bijgekletst in real life en we hebben lekker thee geleut en cupcakes gemaakt, jummie! 


Favoriete liedje:
Ik heb hem al zó vaak geluisterd, hij blijft gewoon prachtig.

Favoriete uitvinding:
Het ziet er zo leuk uit! En handig is het ook nog eens. Dan dat geluid, als je erdoor graait.. Ik heb hier overigens alle lakjes in die ik bijna nooit op heb (of te groot zijn voor mijn nagellakdoos).Favoriete foto
Omdat ik écht niet kiezen kon.. weer twee 'antwoorden'. Als eerste deze echt winterse foto; de sneeuw.En daarnaast vind ik dit ook zo'n mooie foto geworden! Ik ben helemaal geen fotograaftalent ofzo, maar af en toe heb ik het geluk dat een foto erg mooi wordt :)


Wat waren jullie favorieten?

Liefs,
Kim
5 opmerkingen:

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.