maandag 22 april 2013

Catrice Sugar ShockMerken jullie het al? Ik ben een beetje into de Caviar Nails trend! Zo kon je hier een tijdje geleden al een review lezen over een setje van de Action (Max), nu review ik de Sugar Beads van Catrice. Deze komt uit de LE Candy Shock. Ik heb zelf nummer C02 Sugar Shock, deze is roze. Er is ook een witte variant, maar deze was in 'mijn' filiaal uitverkocht. In deze review zal ik Catrice ook een beetje gaan vergelijken met Max. 

Eén verschil valt mij al gauw op. De opening van dit potje is veel kleiner, zo kun je veel beter gedoseerd strooien. De beads van Max heb ik eerst in een kopje gedaan en daarna heb ik wat tussen mijn vingers genomen en deze over mijn nagel gestrooid. Met de beads van Catrice was dit niet nodig, deze kon ik gelijk vanuit het potje op mijn nagel strooien. 
Vandaag ga ik deze trend anders op mijn nagel weergeven. Zo had ik bij de zwarte beads van Max mijn nagels zwart gelakt en mijn ringvinger bedekt met de beads. Nu is zwart helemaal niet mijn kleur nagellak, maar zo was het setje nu eenmaal. Toen ik dus met mijn zwarte nagels rond liep, bedacht ik me dat ik beter mijn nagels roze had kunnen maken en dan op één (of alle) nagel een hartje had kunnen maken van de zwarte beads. Dit heb ik nu wel bij deze van Catrice gedaan! 
Ik heb de volgende lakjes gebruikt:
Topcoat van Essence
Catrice 720 Welcome to Roosywood
LE van Essence nr1 Ahoy
En natuurlijk de beads: C02 Sugar ShockIk heb eerst mijn ringvinger wit gelakt, alle overige nagels heb ik roze gelakt. Dit moet je even goed laten drogen. Hierna heb ik met de topcoat een hartje op mijn ringvinger gemaakt. Nu moet je snel handelen! De beads moeten erop zitten voor de topcoat opgedroogd is. Houd je vinger boven een kopje oid en strooi de beads er voorzichtig over. Als het goed is, kan je de beads nog even aandrukken zodat ze beter blijven zitten. 

Natuurlijk kun je ook een andere figuurtje doen, een hele nagel doen of al je nagels. Wees creatief! 
Gek genoeg laten deze beads sneller los dan die van Max. Waar die van Max na een nacht slapen pas begon los te laten doen deze dat al na een uur (kan ook van het douchen komen). Dit is wel jammer! Maaaaar, de overgebleven beads bleven dan weer veel langer zitten dan die van Max. Ze bleven ongeveer 4/5 dagen zitten! 
Heb jij deze ook gekocht?

Liefs,
Kim

10 opmerkingen:

 1. Leuk, dat hartje! Ik heb voor het eerst een setje gekocht, ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhh wat fijn dat Catrice die nu ook verkoopt! Ik wilde al heel lang zoiets, maar die van OPI was zo duur :c

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk, ik wilde dat ook echt kopen maar het was helaas pindakaas uitverkocht. Ik denk trouwens dat het wel door het douchen komt, dan is het misschien nog een beetje zacht enzo? wel verbazingwekkend dat het nog zó lang blijft zitten daarna.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah leuk! Ik heb ze zelf thuis ergens liggen, toch maar eens uit de kast pakken en proberen. xx

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.