zondag 24 maart 2013

Dr. van der Hoog avocado masker







Morgen is het alweer zover.. de tentamen weken beginnen! Bah.. Ik heb dit keer ook veel meer toetsen dan normaal, dus dat wordt afzien haha. Gelukkig heb ik de afgelopen tijd veel vooruit geschreven, jullie hoeven dus niets te missen! Enne, als het me even te veel word dan neem ik gewoon een maskertje ;) 

Heerlijk even genieten met een maskertje op, ik hou ervan! Deze week heb ik het avocado masker van Dr. van der Hoog uitgeprobeerd. Ik heb dit masker al een tijdje geleden gekregen op mijn verjaardag en nu was het tijd om hem eindelijk eens uit te proberen.

"Gun je huid deze natuurlijke en heerlijk romige verwennerij."




Uiterlijk
De buitenkant is van karton, dit zit om het pakje heen met het masker erin. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. Op het kartonnetje staat overigens precies hetzelfde als op de verpakking. Ik vind het de verpakking er chique uitzien, het is niet druk en niet te saai. Het ziet er professioneel uit. Dit is overigens wel de oude verpakking, de nieuwe ziet er nog mooier uit vind ik!





















Aanbrengen
Op de verpakking staat dat je het masker ruim aan moet brengen. Dit lukt zeker! Er zit genoeg in het pakje. Ik heb heel eigenwijs het hele pakje leeg gemaakt, maar dit was toch echt wel te veel. Volgens de verpakking moet je het 5 - 15 minuten in laten werken, dit was voor mij met mijn hoge dosis niet lang genoeg en ik heb dus wat langer gewacht. Ik raad je dus niet aan om echt alles te gebruiken, dan gooi je maar wat weg. Het masker is goed uit te smeren en makkelijk te verdelen over je gezicht.



Zoals je ziet heb ik een behoorlijk dikke laag op!



















De werking
Als het masker hard word, gaat het heel erg jeuken. Maar ik heb dit nog bij geen enkel masker niet gehad, dus voor mij is dit geen afknapper. Het masker is gemakkelijk weer te verwijderen met water, op de gesmeerde stukjes in mijn haar na (oeps). Nadat ik het masker er weer af gehaald heb voelde mijn huid heerlijk zacht aan. Of het masker nu alles doet wat het beloofd; ik weet het niet precies. Maar ik gebruik dan ook niet 1 tot 2 keer per week een masker, zoals wordt aangeraden. Mijn huid was zacht en dat is voor mij genoeg!


























Plus punten:
- Professionele verpakking
- Gemakkelijk aan te brengen
- Gemakkelijk te verwijderen
- Zorgt voor een zachte huid

Min punten:
- Jeukt tijdens het opdrogen
- Er zit veel te veel in de verpakking.. ;)

Deze maskers zijn te koop bij onder andere het Kruidvat voor ongeveer twee euro. Zeker een aanrader! :)



Lijkt jullie dit masker wat?

Liefs,
Kim

4 opmerkingen:

  1. Klinkt wel goed, jammer van de jeuk....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb 'm ook al wel eens geprobeerd! Vond hem ook wel prima. Succes met je tentamens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vond het ook een fijn masker. Leuk blog heb je! X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vond de maskers heel fijn! Ik heb er nu ook nog 3 liggen. Het zijn zeker mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.