zondag 11 november 2012

Newspaper nailsDeze nailart met kranten had ik altijd al eens willen uitproberen. Aangezien de kleuren bij mijn outfit voor vanavond passen, heb me er vandaag maar eens aan gewaagd! Het is niet heel moeilijk om te maken (zelfs mij is het gelukt), je moet alleen even weten waar je op letten moet. Lees verder om te kijken hoe jij dit ook kan maken.


Wat ben je nodig?
- een nude kleur nagellak
- een topcoat
- eventueel een basecoat
- alcohol of een (goedkope) parfum
- een krant


Hoe maak je het?
1. Lak je nagels met de nude nagellak. Ik zelf heb 'Cotton Candy At Eiffel Tower' van Catrice gebruikt. 
Vind je het fijn om ook een basecoat te gebruiken, doe dit dan eerst!
2. Laat je nagels drogen, zorg dat ze echt goed droog zijn. Als je nagels niet droog zijn, trek je straks niet alleen de krant van je nagels af, maar ook je nagellak.
3. Dompel je nagel onder in alcohol, of spray er parfum op. Ik heb zelf goedkope parfum van de Action gebruikt, net zo handig. Zorg wel dat je hele nagel er onder zit.
4. Leg een stukje krant op je nagel en druk het goed aan. Goed aandrukken is belangrijk, anders krijg je de tekst er niet zo duidelijk op. Als het goed is wordt de krant nat tijdens het aandrukken. Is dit niet of deels het geval, spray er dan nog een beetje parfum overheen en druk het nog eens goed aan.
5. Haal de krant er weer vanaf en lak er nog een topcoat overheen. Ik heb de topcoat van Essence gebruikt. Et voila, jij hebt mooie nagels! 


Wat voor stukje krant je gebruikt maakt niets uit. De tekst komt er toch in spiegelbeeld op en er komt natuurlijk maar een klein stukje tekst op. 


Succes! 
Het resultaat van mijn eerste poging, de opdruk 
is niet op alle nagels  heel goed gelukt. 
De volgende keer  iets harder drukken dus! 

5 opmerkingen:

 1. Ik had nog niet gehoord dat je het met goedkope parfum kan doen. Echt een super idee. Ga het binnenkort toch maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dit ga ik snel eens uitproberen :)
  leuke blog, ik volg je!

  http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf, ga ik zeker eens proberen!

  Ik hoop dat je ook eens bij mij langskomt,
  www.jannakamphof.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.