zondag 2 maart 2014

C'EST LA VIE DE KIM #2

Hij is er weer! Een overzichtje van de foto's die ik de afgelopen weken heb gemaakt. Het zijn rustige weken geweest, voor mijn doen. Wat minder schoolwerk, wat minder werken.. Wel lekker hoor. Zoals gewoonlijk komt er weer veel eten en drinken in voor. Is eten zo fotogeniek? 
Een verlaat verjaardagscadeautje voor een vriendin: high tea! Het was echt heerlijk, en super gezellig. \\ Ik ging weer verder in mijn Travel Journal, maar oh wat lastig. Het is al zo lang geleden.. \\ Mijn eindopdracht voor een creatief vak op school. Foto's van verschillende emoties, was erg leuk om te doen! \\ Vissengraatvlecht \\ en de volgende dag krullen \\ Heerlijk ontspannen in bad \\ Eindelijk Cynthia's boek gekocht, hij is leuk! \\ Hmmm..


Rijst met kip teriyaki eten op school, zo lekker \\ Vloeibare zeep gemaakt van dit leuke zeepje \\ Gekregen van mijn Valentijn <3 \\ Thee & Pretty Little Liars; heerlijk ontspannen \\ Mini shoplogje; Catrice en NYC \\ Stardust van Catrice, pretty! \\ Stef houdt het fruit warm... \\ Gezellig avondje met vrienden!


Ben en Jerry's en de film Spijt! Indrukwekkende film \\ Mijn motto, haha. Ik roep dit al tijden \\ Ik probeer in dit boekje per dag mijn 'to-do' dingen op te schrijven \\ Snacken met broerlief \\ Deze combi vond ik erg leuk! \\ Chillen bij een vriendinnetje in Groningen, was erg gezellig \\ Daar kocht ik ook deze theedoos en heel wat soorten thee. Ik heb echt een thee verslaving ontwikkeld \\ Last but not least: GESLAAGD voor mijn rijbewijs!! Jaaaaa! 

Inmiddels is het vandaag alweer de laatste dag van mijn  vakantie.. Jammer hoor, het gaat altijd véél te snel voorbij. Hadden jullie ook vakantie?

Liefs,
Kim

8 opmerkingen:

 1. Heel leuk om al die foto's te zien! En van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Gefeliciteerd, goed gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om te zien! Ik heb allang vakantie gehad, haha. En gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hehe, katten en kleine bakjes/dozen, dat is me wat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, erg hè! Die van ons kruipen werkelijk overal in.

   Verwijderen
 5. Leuke foto's! :) Ik heb mijn vakantie er inmiddels ook alweer twee weken op zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke foto's zeg! liefs ik heb geen vakantie gehad door mijn stage wheeh. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteeerd met je rijbewijs! wat een leuke foto's. Ik heb mijn vakantie twee weken geleden al gehad... Leuke blog, ik volg je nu via bloglovin! :) X
  www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.