zaterdag 1 februari 2014

PLOG wo 29 januari

Hey hi!

Jullie zien het goed, ook ik doe met de nieuwste hype in bloggerland mee. Namelijk: ploggen! Woensdag was ik een dag vrij van school, maar het was niet zo'n dag dat ik maar wat in bed zou liggen en wat series zou kijken. Omdat een normale dag ook vrij saai is om over te ploggen, tenzij jij een plog vol schoolboeken of stagekinderen wilt zien, leek mij dit de perfecte dag om te gaan ploggen! Kijk je mee?



Goodmorning! Rond 9.00 was ik wakker, maar ik draaide me nog even lekker om. Om 10.30 ging ik dan, iets later dan gepland, uit bed. Vandaag stond onder andere op de planning: naar de stad! Even een lijstje maken.. 


Ochtendroutine! Dit keer een verkorte versie; alleen even gezicht reinigen en dagcrème op. Vandaag deed ik geen make-up op, daar heb ik op vrije dagen meestal niet zo'n zin in. Daarna: ontbijten met een broodje en een kopje groene thee met munt smaak, deze smaak heb ik net ontdekt en hij is heerlijk! 

Broertje verstoord mijn selfie, haha! Vandaag heb ik mijn ge-wel-di-ge chille rode trui van de H&M (mannenafdeling) aan. Mijn jas er over, en niemand die het straks zal zien ;) Ik heb mezelf dik ingepakt, want het is toch een half uur fietsen naar de stad. Toevallig moest mijn broertje ook om deze tijd naar school, dat is een stuk gezelliger. Let's go! 

Ik hou van de Hema! Allemaal leuke washitape afgeprijsd voor een euro. En kijk dit leuke notitieboekje! Als kerstpakket heb ik een cadeaubon van de Hema uitgekozen en ik was daarom opzoek naar leuk ondergoed. Ik koop vooral mijn BH's graag hier, omdat die gewoon precies goed zitten! Helaas was er niet zoveel bijzonders. Ik bewaarde mijn bon dus voor later.

De buit! Oordopjes, letterstempels, washitape, notitieboekjes, plakkertjes en een hoop boodschappen. Onder andere voor de monchoutaart die ik 's avonds maakte. Voor deze boodschappen betaalde ik slechts €1,70. Ik had namelijk nog een cadeaubon van mijn kerstpakket, omdat ik werk bij deze supermarkt. Verder heb ik mijn kleingeld verzameling gestort bij de bank, heb ik 'Beauty' van Cynthia besteld en heb ik nog in wat kledingwinkels wat rond gekeken. 

Om 13.30 was ik weer thuis. Hier trof ik de katten samen in één mand aan, dat zien we niet vaak. Ze zullen het wel koud hebben gehad. Direct maar even een stukje met de overenthousiaste hond gelopen. 

Lekker lunchen! Ik moest me echt inhouden om niet een lekker broodje van Bakker Bart mee te nemen.. Als ik thuis lunch, houd ik er van om lekker uitgebreid te lunchen. Brood, fruit, thee en jus d'orange. Meestal neem ik ook nog ei, beschuit of een tosti erbij. 

Na het lunchen was het blogtijd! Foto's maken van de moringa lijn van The Body Shop en een blog over deze geweldig set schrijven. Onder het genot van, jawel, een donut! Ik eet echt te veel als ik een dag bij huis ben.. Deze rechter foto heb ik bewerkt en op instagram geplaatst, pretty! 

Tegen vier uur werden deze dikke, hoge, warme sokken (Primark) omgeruild voor mijn All Stars, want ik had twee uurtjes rijles. Volgende week moet ik al afrijden.. spannend! 

Toen ik weer thuis was stond er een bord macaroni op me te wachten, hmmm. Pasta is denk ik wel mijn lievelingseten, vooral lasagne vind ik zó lekker. En.. ik brak mijn nagel. Alweer.. 

Even snel douchen want le boyfriend komt zo. Ik deed lekker mijn huispak aan! Deze is van de Primark, echt een heerlijk ding is het. Mijn haar smeer ik altijd in met deze serum van Andrélon. Dit is echt een geweldig middeltje! Je zag hem ook al voorbij komen in 'Mijn favorieten op beauty gebied'. 

Monchou taart maken! Dit wou ik al zo'n lange tijd doen. Helaas heb ik niet zoveel kunnen doen, want vriendlief wou bewijzen dat hij heus wel een taart kon maken. En dat kon hij ook. Ik moest alleen wel even de monchou uit de verpakking halen, want dat was zo lastig.. ;) Aan het eind smeerde hij mij er ook nog even fijn onder. En ik hem daarna ook.

Terwijl de taart in de koelkast stond, zaten wij met z'n allen op de bank met de houtkachel aan. We keken o.a. naar Criminal Minds. Twee uur later was de taart klaar! Mijne brak helaas gelijk door midden, haha. Maar lekker was hij wel!

Toen vriendlief naar huis was heb ik nog even Bloglovin' gecheckt. En ook de Annesolveig.nl, ik vind haar site de laatste tijd steeds leuker worden. Ik lees haar blogs elke dag met plezier. Rond elf uur deed ik mijn pyjama aan, deze roze van de H&M. Ik heb ook een blauwe versie, met een ander patroon. Heerlijk pyjama's zijn het! Het is een legging, met een lang shirt erbij die net over je kont heen valt. Lekker warm, maar niet té warm. Daar kan ik niet tegen. 

Zo, lekker in bed! Even mijn benen insmeren met deze crème van de Purely Pampering lijn van Dove en mijn lippen smeerde ik in met de Shea lipbutter van The Body Shop. Deze staan beide op mijn nachtkastje, dan vergeet ik het ook niet! Goodnight! 


Zo. Dat was mijn woensdag afgelopen week. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, tussen alle andere plogs door. Ik vond het echt leuk om te doen. Je maakt je dag heel bewust mee op deze manier. En ik waardeerde ook de kleine dingetjes op de dag. Zoals het aandoen van mijn pyjama of een lekker bord eten. Ik ben wel wat dingetjes vergeten te fotograferen, maar ik geloof dat dit ook wel een goede impressie geeft van mijn dag! 

Hebben jullie al geplogd (noem je dat zo?)? 


Liefs,
Kim




10 opmerkingen:

  1. Wat een leuke spulletjes heb je gescoord bij Hema!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Dat boekje van de hema is echt mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je ook aan het ploggen bent, leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk om te zien, zeg! Ik heb nu wel onwijs veel zin in een donut! Haha! En je katten zijn lief! ^^

    Love,

    Rowan


    Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk, die plogs :) En wat een schattige katten heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh waarom heb ik die actie bij de Hema gemist? Ik ga sowieso deze week even langs nu ik dit heb gezien. Die nagel ziet er trouwens behoorlijk naar uit zeg, ik kreeg rillingen toen ik het zag haha.
    Liefs, Demi

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.