woensdag 29 januari 2014

The Body Shop Giftset Moringa

Hallo dames,

De SALE bij The Body Shop zal jullie vast niet ontgaan zijn, net zo min als dat het mij is ontgaan. Ik hou van hun producten! Maar ik moet je eerlijk zeggen, dat ik nog niet zo vaak in een echte winkel binnen ben geweest. Ik zag dus allemaal goedkope producten, maar ik kon me slecht herinneren hoe alles rook. De laatste keer dat ik bij TBS binnen was, twijfelde ik of ik een body butter met citroen geur zou nemen, of één met de geur van moringa. Ik ging voor citroen. Toen mijn oog viel op de moringa giftset met een dikke korting, wist ik dus dat ik deze moest hebben! Een vriendinnetje nam hem voor me mee, zij woont vlakbij een filiaal (+ scheelt mij weer verzendkosten!) En daar is hij dan.. 

Dit is wat er in de doos zit. Het is de grote versie van de giftsets. In deze giftset zit:
Een body butter van 200 ml
Een scrub van 200 ml
Een douchegel van 250 ml
Een handzeep van 100 g
En een douchepuff

De box is ter waarde van €44,95. Normaal ligt hij in de winkel voor €35 maar ik kocht hem voor slechts €17,50. Wat een koopje! De geur vind ik lastig te omschrijven. Het is een hele frisse maar ook kruidige geur en  ik ruik bloemetjes! Ik ga de box per product even kort bij langs. Ik heb thuis al een mango giftset, dus ik zal het daar een beetje mee vergelijken. De bodybutter vind ik erg fijn. Hij is goed uit te smeren en hij trekt redelijk snel in. Ik vind hem erg lijken op de mango-versie. Zoals alle body butter van TBS; lekker!

De scrub is redelijk fijn (op crème-basis), in tegenstelling tot de grove mango scrub (op basis van zout en suiker). Ik vind deze fijne scrub eigenlijk wel erg lekker. Deze kun je meerdere keren in de week gebruiken en je huid wordt goed verzorgd door de crème. 

Douchegel van TBS is altijd super! Ze zijn zo zuinig in gebruik (ik doe al een halfjaar met de mango-versie) en ze schuimen héérlijk in combinatie met de douchepuff! Ik heb deze nog niet uitgeprobeerd, maar ik ga er vanuit dat deze weer net zo lekker is. Een fijne aanwinst voor mijn 'douchegel stash'!Handzeep.. ik gebruik het eigenlijk nooit. Deze heb ik dan ook nog niet gebruikt. Wel heb ik de mango handzeep eens gebruikt en deze was best wel fijn! In tegenstelling tot de meeste zepen, droogde deze zeep mijn handen niet uit. Kennen jullie het filmpje van Mascha van Beautygloss? Waarin ze van een stuk handzeep vloeibare zeep maakt? Dat wil ik met dit stuk ook gaan doen. Zonde om het niet te gebruiken toch?! Ik was wel een keer toe aan een nieuwe geurtje, zo kan ik een beetje afwisselen. Deze moringa producten ruiken echt heerlijk en ze zijn lekker fris. En voor dit prijsje, kon ik het natuurlijk niet laten!


Kennen jullie deze lijn van The Body Shop? 
Welke lijn vinden jullie het fijnst?


Liefs,
Kim

6 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk dit setje, ik moet ook weer een paar dingetjes inslaan bij TBS.. Ik volg je trouwens nu via bloglovin' XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuke giftset, met hele leuke producten erin! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heerlijk uit! Ik ben gek op TBS! Ik volg jou nu ook op bloglovin' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is zeker een koopje, voor zon fijne prijs kan je deze fijne producten niet laten liggen :) de geur ken ik nog niet maar ik bok dat het vast een hele fijne geur is TBS kennende! Als je papaya nog eens wilt uitproberen, mijn winactie loopt tot 00.00 vannacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dat is ook een hele fijne set! Ik heb ook heerlijk in de sale geshopt want TBS is een grote favoriet :D

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.