zaterdag 4 januari 2014

Beauty favorieten

Sorry, sorry, sorry.. Ik ben een slechte blogger en ik houd mij niet aan mijn voornemens. Het is alweer véél te lang geleden dat ik iets van me heb laten horen! Maargoed, daar gaan we het nu niet weer over hebben. Het voordeel hiervan is: ik ben heel veel nieuwe beauty producten rijker, waaronder een paar toppertjes. Ik trap het nieuwe jaar af met mijn huidige favorieten op het gebied van beauty. 





THE BODY SHOP SHOWER GEL - MANGO
Wat een ongelooflijk fijne shower gel is dit! Ik heb de Dove doucheproducten en zelfs de douchefoam van Rituals terug in de kast gezet.. Elke dag gebruik ik deze douchegel met de heerlijke geur van mango in combinatie met een douchepuff. Hij ruikt lekker, hij schuimt lekker en hij is zuinig in gebruik.

ANDRÉLON SHAMPOO - GLANS & CARE
Doordat ik -alweer- mijn shampoo was vergeten mee te nemen naar de training, kwam ik in aanraking met deze Andrélon variant. Ik kocht altijd maar een soort, verschil merkte ik toch niet. Maar hey, wat schuimt deze fijn in mijn haar en wat was mijn haar de volgende dag zacht! Zelfs mijn handen worden er een beetje zacht van. 

ANDRÉLON INTENSIEVE SERUM-OIL - OIL & CARE
Mijn vriendinnetjes zeiden: 'Kim, je moet Marokkaanse olie gebruiken voor je haar!'. Marokkaanse olie, dacht ik, ja ja. Wat voor duur iets moet dat precies zijn? Maar nee, de volgende dag stond ik gewoon bij de drogist, met deze olie in mijn handen. Sinds die dag is mijn haar elke dag super zacht. Ik krijg er zelfs complimenten over! 'Je haar ziet er zo zacht uit, mag ik voelen? Wauw! Het is ook super zacht.' 


MAYBELLINE NEW YORK BABYLIPS - CHERRY ME
Ik heb veel verschillende lippenbalsems. Nivea, Vaseline, The Body Shop, Labello en verschillende huismerken. Maar deze, deze springt er echt wel uit. Sowieso vind ik deze vorm fijner dan een blikje, want het houdt niet alleen je vingers schoon maar ook de balsem. Deze balsem is zacht en romig en hij ruikt ook nog lekker naar kersen, hmmm.

MAYBELLINE NEW YORK COLOR SHOW - BROCADES-220 KNITTED GOLD
Op slag verliefd was ik, op deze nagellak lijn van Maybelline. Dit gouden kleurtje (met ook wat zilver, roze en groen) sprong er voor mij uit. Hij is ook - zonder te overdrijven - super mooi. Dankjewel Sinterklaas, voor deze beauty.

THE BODY SHOP BODY BUTTER - SHEA
Nog een cadeautje van Sinterklaas, maar dit keer was een vriendinnetje de gulle gever. Samen met een lip butter kreeg ik deze fijne body butter. Ik had al twee body butters van TBS, maar deze is een stuk dikker. Heel fijn voor in de koude wintermaanden! En de geur; niks meer aan doen.

KATY PERRY - KILLER QUEEN
Toen ik deze parfum de eerste keer rook wist ik het al, deze ga ik heel binnenkort kopen. Niet veel later kreeg ik een cadeautje van vriendlief; deze parfum! Happy me! Dit is de lekkerste parfum die ik het afgelopen jaar gedragen heb, wow. 


Ohh, bloggen is echt veel te leuk om  er mee te stoppen!


Liefs,
Kim



10 opmerkingen:

  1. Ik snap je helemaal, ik zou ook niet kunnen stoppen met bloggen. Dat lakje ziet er heel leuk en feestelijk uit, baby lips moet ik ook nog steeds inslaan haha! Die body butter heb ik ook :)

    Liefs Bo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die shampoo vind ik ook heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke favorieten! Ik hoor veel goeds over de babylips, misschien ook maar eens halen!
    Liefs Gea.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die nagellak heb ik ook en volgens mij die babylips ook! Ik ga je even volgen met Bloglovin!
    Liefs, Ypie

    www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg leuke dingen :D Babylips wil ik nog steeds proberen net als the body shop body butter!
    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Killerqueen is echt een prachtige parfum.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. als ik het katy perry luchtje op heb vind iedereen mij lekker ruiken ik ben er ook echt gek op! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Omygod die parfum wil ik ook zo graag, ik denk dat ik die gewoon ga kopen ookal heb ik hier nog mega dure parfums staan.. XO

    BeantwoordenVerwijderen
  9. omg die showergel klinkt super! en naar die killerqueen ben ik ook super benieuwd, vind er helaas nooit een tester van

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.