zaterdag 9 november 2013

CurrentlyHey hi, it’s me again! Of het jullie is opgevallen of niet: ik ben er een tijdje tussen uit geweest, wat het bloggen betreft. Niets bijzonders, ik ben erg druk geweest en tot nu toe lukte het me niet om het bloggen weer op te pakken. Mijn inspiratie is weer terug en we gaan weer verder met een frisse start.
-
Druk, druk, druk. Een kleine omschrijving van mijn afgelopen weken. De eerste tentamenweken zijn nu net voorbij en ik heb het gevoel dat ik weer een beetje kan ademen. Ik zit nu in mijn tweede jaar en ik heb het een stuk drukker dan voorheen! Drie dagen moet ik naar school en ik sluit de week af met twee dagen stage. Mijn stage is echt ontzettend leuk, ik loop stage in het speciaal onderwijs. Ik had niet gedacht dat mijn klas zo leuk zou zijn. Als ik thuis kom van school, is er weer werk, sport of rijles dat op me wacht. De stapel huiswerk wordt met de dag groter en pas zondags is er tijd om die af te werken.

Rijles? Ja, rijles! In de zomervakantie ben ik begonnen met rijlessen. Ik heb er nu net 15 lesuren opzitten en mijn theorie al in de pocket! Ik vind het nog steeds leuk om te doen, maar ook wel lastig soms hoor. Gaat dat stomme bochtje achteruit weer mis of slaat de auto af voor het stoplicht (sorry, sorry auto’s achter me..). Wat ik, beschamend genoeg, nog wel het lastigste vind is… links en rechts! Ik weet niet wat het is. In deze uren van stress laat mijn geheugen me soms flink in de steek. ‘Andere rechts Kim, andere rechts..’


 
Deze drukke weken heb ik allemaal overleefd zonder telefoon. Oke, dat lieg ik een beetje. Ik heb mijn iPhone laten vallen, een dikke vier weken geleden. Gelukkig, dacht ik, er zit geen barst in. Toen wist ik nog niet dat het ding het zou vertikken om weer aan te gaan.. Dus. Met de telefoon naar de winkel. Helaas wisten ze hier ook niet wat ze ermee aan moesten. Opsturen? Zelf repareren? Na zo’n anderhalve week kon ik hem weer ophalen, met de mededeling dat ik maar even moest bellen met mijn provider. Nu was dat nog niet zo gemakkelijk als het klonk. Weer een week later kon ik terecht bij een andere telefoonzaak en deze hebben hem laten opsturen. Ik heb nu, nadat ik mijn eerste geleende telefoon in de wc heb laten vallen, een andere telefoon geleend. Hiermee kan ik bellen en sms’en, terug in de oertijd. Maargoed, het is beter dan niets. Ondertussen wacht ik met smart af tot ik meer weet over de levensduur van mijn telefoon. En mijn abonnement inclusief rekening? Die loopt vrolijk door.Maar mijn grootste crisis (haha) is op dit moment wel: welke serie moet ik nu gaan kijken?! Deze zomer ben ik begonnen met seizoen 1 van Pretty Little Liars. Vanaf de eerste aflevering was ik verslaafd. In no-time had ik dan ook alle afleveringen gezien. Precies toen ik alles gezien had, kwam de Halloweenaflevering uit. En nu? Nu is het wachten tot de volgende aflevering.. Maar wat moet ik nu gaan kijken? Er zijn zo véél series, en ook zoveel die me erg leuk lijken. Welke serie(s) kijken jullie momenteel?


Liefs,

Kim

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je weer doorgaat met bloggen. Hopelijk heb je goede resultaten voor je tentamens!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. succes met je rijlessen, komt uiteindelijk allemaal goed.! ;) xx

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.