zondag 7 juli 2013

Shoplog: Kruidvat en Action

Ik heb nu ook ein-de-lijk officieel vakantie! Daar was ik echt aan toe. Ach, eigenlijk mag ik ook niet klagen. De afgelopen drie weken ben ik namelijk al vrij en heb ik al flink kunnen genieten van de vakantie (Praag bijvoorbeeld) maar steeds met mijn herkansing in het achterhoofd. Vandaag (ik schreef dit vrijdag) heb ik deze laatste herkansing gehad en is het écht vakantie. Toen ik thuis kwam heb ik mijn panter onesie aangetrokken, ik heb mijn geurkaars aangestoken en ben lekker op bed gaan liggen met mijn laptop. Heerlijk! En ja, ik heb een panter onesie. Deze komt binnenkort zeker online, want hij is geweldig <3







Nu ik weer meer tijd heb voor het bloggen, heb ik er weer helemaal zin in! Ik heb al zoveel ideeën. Maar ik moet me wel aan mijn voornemen blijven houden: beter minder maar goede artikels dan een heleboel half-gebakken artikels. Ook heb ik gelijk mijn header weer veranderd. Hier ben ik nooit écht tevreden over, maar deze komt wel erg dicht in de buurt. 

NYC - Lavender Cupcake 257  €2,99
Bij de Kruidvat kocht ik dit mooie, zomerse lakje. Een paarse pastel kleur. Ik had deze al vaker gezien in de winkel, maar ik vond hem zo licht lijken. Tot dat ik hem ineens op meerdere blogs voorbij zag komen, hij was helemaal niet zo licht. Hij is echt prachtig! Oh, bloggen is zó slecht voor mijn portemonnee.. 




Nivea - Lip Butter Raspberry Rosé  €2,99
Weer zo'n product wat ik op veel blogs heb gezien. Ik was een lippenbalsem nodig, ik stond in de Kruidvat voor het schap.. Wat veel soorten! Natuurlijk was dit één van de duurste die erbij hing. Maar ik wou deze. Gewoon, omdat hij er zo mooi uit ziet. En ik ben blij dat ik het heb gedaan! Hij is super fijn. 










Kruidvat - Nail Polish Remover

Naar zo'n handig potje met nagellak remover was ik al een tijdje opzoek. Het vinden was niet zo lastig, maar het kiezen wel. Ik besloot voor deze redelijk goedkope variant van de Kruidvat te gaan. Ik had ook hier namelijk weer goede dingen over gelezen op blogs. Ik heb hem al eventjes getest maar verder laat ik hier nog niks over los. Ik ben bezig met een review namelijk! 




Life Care - Puistjes Patch  €0,79 (?)
Na de Kruidvat ben ik naar de Action geweest. De Action vind ik echt een geweldige winkel, ik kan hier zolang rondlopen! En alles is zo goedkoop *zwijmel*. Ik heb hier de Puistjes Patch gekocht. Kost niks, dus uitproberen kan geen kwaad. Ik heb de laatste tijd namelijk weer meer last van puistjes helaas. Ik ben zeer benieuwd!




Geurkaars - lovely berries (kostte nog geen euro) 
Bij de Kruidvat zat ik al te twijfelen of ik weer een nieuwe geurkaars zou kopen. Toen ik ze bij de Action weer tegenkwam, kon ik deze niet laten liggen. Al had ik beter één van de Kruidvat
mee kunnen nemen, deze van de Action ruik ik haast niet.




Body and beauty - make-up organiser  €0,42                                                                              Als laatste nam ik deze make-up organiser mee. Super handig is hij! Ik heb hem dan ook gelijk op mijn bureau gezet en ingericht. Ik heb mijn bureau een tijd geleden opgeruimd, zodat er wat ruimte vrij kwam. Toen mistte ik wel iets om mijn oordoppen te bewaren.. Et voila! 



Dit was de shoplog alweer!Welk product lijkt jou fijn?  

10 opmerkingen:

  1. Wat een mooi roos lakje! Heb ook net dezelfde make-up organiser ik gebruik hem als everyday bakje, ben er heel blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lipbutter lijkt mij heel fijn :) maar ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje gefocusd was op wat in hemelsnaam een onesie is haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankoopjes! Dat lakje van NYC is heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke aankoopjes, die make-uphouder van de action heb ik ook. En de geurkaarsen zijn idd slecht echt jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke koopjes, de Nivea - Lip Butter Raspberry Rosé lijkt mij erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die lipbutter lijkt me fijn. Ik vind je layout erg mooi! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die lipbutter is zo fijn! Leuke dingen verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die lip butter ga ik meteen aanschaffen
    ben namelijk verslaafd aan lip butter's

    Lots of love,

    April Fashionreports
    www.freakdelafashion.com

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.