woensdag 10 juli 2013

Vakantie in... Italië!

Het is weer vakantie, en veel mensen gaan dan naar het buitenland. Rond deze tijd vind ik het altijd leuk om oude vakantiefoto's terug te kijken. Dan raak ik helemaal in de stemming om weer lekker op vakantie te gaan. Sowieso ben ik dol op foto's, ik maak er dan ook altijd veel te veel.. Het leek mij leuk om wat van deze vakantie foto's met jullie te delen! Vandaag deel ik foto's die gemaakt zijn in Italië. 

Ik ben twee keer in Italië op vakantie geweest. De eerste keer zat ik aan het Gardameer, samen met een vriendin, haar moeder en haar tante. De tweede keer zaten we aan het Lago Di Maggiore, dit was in de buurt van Zwitserland. Hier was ik heen met mijn ouders en broertjes. In deze twee vakanties ben ik twee keer in Milaan geweest en ook in Venetië.  Hopelijk vinden jullie het leuk om dit te lezen!
Aan het Gardameer


Hier was het erg warm


Een dorpje in de buurt


Aan het Lago di Maggiore


Hoe Italiaans wil je het hebben?


Achter onze camping zat een rivier

Tja, dit kan je ook doen, daar in de bergen. Je moet er wel van houden. Ik ben één keer mee geweest met mijn vader en broertjes. In één woord: afzien!


MilaanVenetiëIk heb geprobeerd om zoveel mogelijk mooie en verschillende foto's uit te zoeken voor jullie.Venetië en Milaan zijn echt aanraders, mocht je ooit in Italië komen. Het leuke aan Italië vind ik de gezelligheid! 's Avonds is het altijd gezellig op terras, alle mensen zijn buiten. Daarnaast vind ik de dorpjes ook leuk in elkaar zitten, bovenin Italië zit je echt nog in de bergen dus daar heb je veel hoogteverschil, wat ik altijd leuk vind om te zien.

Zijn jullie al eens in Italië geweest?

13 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien, ik krijg er spontaan vakantieboek neigingen van haha, maar helaas mijn bankrekening staat dat niet toe. Vorig jaar ben ik met een vriendin naar Venetië geweest, dat was inderdaad super mooi! Milaan staat nog op mijn verlanglijstje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk om te zien! Ik ben vorig jaar in Italie geweest, en dat was zo gaaf. Milaan wil ik graag eens zien, vooral na jouw foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's!
  Ik ben al heel wat keren in Italie geweest, maar nog niet in Milaan. Hopelijk gebeurt dat nog eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellig vakantie foto's! Ik krijg er helemaal zin van om ook op vakantie te gaan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt foto's waarvan ik de vakantie kriebels krijg. Ik moet helaas nog 11 dagen wachten tot dat ik mag gaan. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke foto's, italië lijkt me erg mooi.!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je al op mooie plaatsen geweest zeg! Leuke herinneringen voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat moet een heerlijke vakantie zijn geweest

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.