zondag 5 mei 2013

Shoplog Kruidvat, Trekpleister en op=op

Oops, I did it again! Ik heb weer eens te veel dingen gekocht die ik niet heel hard nodig ben, maar wel ontzettend fijn zijn. Vooral met de foam douche van de Kruidvat ben ik ontzettend
blij, het is zo heerlijk om je hiermee in te zepen. Kijk je mee naar deze shoplog? 


Bij de op=op heb ik deze drie deo's van Dove gekocht. Dove vind ik een heel fijn merk met lekker geurtjes! Vooral de roze is echt heerlijk! Aanrader! 
Deze kosten bij de op=op €6,- per drie.Bij de Kruidvat heb ik deze body scrub meegenomen. Hij rook heel erg lekker, dus ik was benieuwd! Ik vind het een beetje een aparte scrub, anders dan ik gewend ben. Deze is veel zachter en ik vraag me dan ook af of deze wel echt scrubt.
Toen ik hoorde van dit product moest ik het gewoon hebben! Ik zag dit al vaak bij Rituals voorbij komen maar dit vind ik toch altijd een beetje prijzig. 

Ook deze reinigingsgel heb ik meegenomen bij de Kruidvat. Ik miste soms nog wat bij het reinigen van mijn gezicht, er bleven soms nog mascara restjes achter. Hiermee hoop ik ze weg te halen!
Bij de Trekpleister nam ik deze nagellak en deze lippenbalsem van NYC mee. De lippenbalsem stond al een tijdje hoog op mijn lijstje, hij ziet er zo leuk uit! Ik vond de subtiele glans ook erg mooi. Ik heb overigens Pink Lady. Over dit lakje komt deze week nog een review online!6 opmerkingen:

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.