zondag 19 mei 2013

Boeken & lezenToen ik klein was ging ik elke maand al met mijn moeder naar de bieb. Met het maximale aantal boeken ging ik weer naar huis. En als ik geluk had, konden mijn broertjes er niet zoveel vinden en kon ik dus nog wat extra meenemen. Ik lees heel mijn leven al en ik vind het heerlijk! Je wordt vaak helemaal meegesleept door een boek en oh, wat kan het soms spannend zijn. In tegenstelling tot veel klasgenoten vond ik het ook nooit erg als we voor/op school moesten lezen. Tenzij er verplichte titels waren. 

Vroeger begon ik met Pinkeltje, Kim krijgt een veulen, Meester Jaap en de Bende van de Korenwolf. Hierna ging ik verder met De olijke tweeling, De kameleon, Wolf en Hoe overleef ik?. Nu lees ik vooral Chicklits, Sophie Kinsella is favoriet. Evenals Jill Mansel en Carry Slee. Ook heb ik alle drie de delen van De hongerspelen in mijn kast staan. Het liefst zou ik alle boeken die ooit gelezen heb (en de boeken die ik nog wil lezen) in mijn kast hebben staan. Gewoon, om het te hebben. Helaas zijn de meeste boeken niet erg goedkoop, vijftien euro ben je zo kwijt. 

Ik zou ook veel meer boeken willen lezen eigenlijk. Het is zo heerlijk om helemaal in een boek te zitten en je tussendoor maar af te vragen hoe het nu in hemelsnaam af zal lopen. Nu ik nog geen achttien ben kan ik nog gratis naar de bieb, ik ben ├ęcht van plan om daar gebruik van te gaan maken. Maar toch stap ik niet zo gauw naar de bieb, ik wil de boeken gewoon in huis hebben, in mijn kast hebben staan. Eigenwijs. 

Ik wil graag de serie LA Candy van Lauren Conrad gaan lezen en ik ben daarnaast ook heel benieuwd naar de boeken van Chantal van Gastel. Met haar boeken kwam ik via Adorablebooks.nl in aanraking, deze meiden waren zo enthousiast over haar boeken! Verder staan nog op mijn lijstje: Brainwash van Carry Slee; Glazuur van Lisette Jonkman en de Pretty Little Liars serie. 


Welke boeken raad jij mij aan?

Liefs,
Kim

3 opmerkingen:

  1. Ik heb lees ook dolgraag boeken! Van Jill mansel heb ik er echt wel veel in mijn boekenkast staan! Zelf vind ik het jammer dat ik het lezen wat uit het oog ben verloren, ik heb het ook zo druk de laatste tijd! Hopelijk veranderd het wat in de zomer, lekker met een goed boek wat bruinen buiten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo te lezen hebben wij nogal dezelfde smaak wat betreft boeken! ik vind sophie kinsella ontzettend leuk, the hunger games en twilight boeken ook! nu moet ik verplicht heel veel literatuur lezen voor school dus is het lezen van chicklits er niet echt meer bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben zelf ook echt dol op boeken. Zelf ben ik op dit moment bezig met Murder Most Royal.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.