vrijdag 5 april 2013

Wishlist #1

Hallo dames,
Ein-de-lijk zijn mijn tentamens voorbij, heerlijk! Ik lig nu al de hele middag languit op de bank onder een deken. En dit weekend ga ik ook echt niets aan school doen, lekker uitrusten en leuke dingen doen. Vooral het gevoel van niets hoeven doen, dat is zo fijn! 

Nu nog een lekker zonnetje erbij.. Want het is alweer lente! Je zal het niet denken, maar toch is het zo. Een nieuw seizoen betekend bij mij: shoppen. Nieuwe kleren, nieuwe schoenen en als het nodig is ook een nieuwe jas. Maar wie mij een beetje kent, weet dat ik niet alleen verlang naar nieuwe kleding. Nee, mijn wishlist is altijd eindeloos lang. 

Voor het eerst heb ik een wishlist samengesteld, met de allerbelangrijkste dingen. Ik heb de spiegelreflex camera dus maar geschrapt, en de mini cooper ook ;) 

Kijk je mee?












































Schoenen ben ik altijd veel nodig in de zomertijd. Mijn vans, gympies en ballerina's zijn allemaal af, daar moeten dus nieuwe voor in de plaats komen. Deze vans met studs vind ik echt heel gaaf! Ik zit er over te denken om dit misschien met mijn oude te doen. 
Verder ben ik echt korte broeken nodig.. Die van vorig jaar kom ik niet meer in. Maar ook een broek met bloemenprint staat op mijn lijstje, zo zomers ziet dat eruit. Ik ben helaas nog niet de perfecte broek tegen gekomen. Ook staan er blousejes op mijn lijstje. Het liefst wil ik een zwarte, een witte én een gekleurde, rood ofzo. En natuurlijk een nieuwe bikini! Dit jaar ben ik op zoek naar een donker rode. 
Lees (en kijk) voer, ik kan er nooit genoeg van hebben. Ik wil heel graag een nieuw boek, om lekker in de tuin te lezen. Beauty van Lauren Conrad staat hoog op mijn lijstje! En ook wil ik graag het eerste seizoen van New Girl kijken. Ik ben nog aan het zoeken op internet of ik daar een goede versie kan vinden, met ondertiteling.. Maar dit laatste maakt het erg lastig.
Als laatst staat de Stay Matt Cream van Essence op mijn lijstje, in een vrolijke, zomerse kleur.


Wat staat er op jullie lijstje?
Fijn weekend!



10 opmerkingen:

  1. Aah die broek en bikini zijn leuk! en de matte lippenstift is heel fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Liefde voor je header!!
    Het boek van lauren conrad wil ik ook zo graaag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ben er erg lang mee bezig geweest hihi.

      Verwijderen
  3. Het topje met kant is leuk joh :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke wish list! Laat de lente maar komen. Of echt beginnen nu ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke wishlist, dat boek wil ik ook nog heel graag haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die broek met print vind ik echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk. Die broek is tof!
    New Girl met ondertiteling vinden gaat heeel moeilijk worden ben ik bang. Ik kijk het gewoon in het Engels en dat lukt prima. Moet je maar eens proberen. solarmovie.so is wel een goede site.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.