zondag 7 april 2013

Caviar Nails van de Action

Vandaag heb ik dan eindelijk het Caviar Nails setje van de Action uitgeprobeerd. Zo na de tentamenweken had ik er eindelijk tijd voor. Basecoat, een kopje en natuurlijk het setje; ik zat er klaar voor! Ik was heel erg benieuwd naar de kwaliteit hiervan, het is en blijft natuurlijk wel de Action. Maar voor €1,79 vond ik dit toch wel het proberen waard. Benieuwd hoe het geworden is?Het pakketje bestaat uit een zwarte lak, een topcoat en natuurlijk de beads. Op de voor- en achterkant van het doosje staat een gebruiksaanwijzing. Wij weten inmiddels natuurlijk allang hoe dit moet, maar toch erg handig. Aan de slag! 


1. Als jij het (net als ik) fijn vind om eerst een basecoat te gebruikt, begin je daar natuurlijk mee. Een basecoat zit niet in dit pakketje. 

2. Als de basecoat droog is, lak je je nagels zwart. Ik moet zeggen dat ik verrast was door de goede dekking van dit lakje. 
3. Als de zwarte lak droog is, lak je één nagel met de topcoat. Dit mag best een dikke laag zijn.

4. Om de beads aan te brengen kun het beste wat beads in een kopje doen. Voorzichtig! Want deze beads stuiteren enorm. Ik heb hierna wat beads tussen mijn vingers gepakt en dit er voorzichtig overheen gestrooid. Mijn vinger hield ik natuurlijk boven het kopje, zodat de overige beads hierin vielen. Deze manier werkte goed bij mij, je kon heel precies de beads op je nagels strooien.
5. Als je nagel mooi bedekt is met de beads, druk je ze nog even goed aan. Bij mij bleven ze goed zitten, tijdens het aandrukken bleef er niets aan mijn vingers kleven o.i.d. 

6. Hierna kun je eventueel je andere nagels nog doen. 


Het werkt echt heel simpel, een kind kan de was doen. Het resultaat vind ik ook heel erg mooi geworden. Maar blijft het ook goed zitten? Tot nu toe zit het de hele dag al goed vast. Er heeft nog geen enkel bolletje (opgemerkt) mijn nagel verlaten. 

Edit: de eerste twee dagen bleef het heel erg goed zitten. Ik mistte nog geen handvol (dat bedoel ik dan niet letterlijk) beads. Ik heb het zondag aangebracht en dinsdag begon het een beetje los te laten, met als gevolg dat ik eraan ging zitten peuteren. Woensdag heb ik alles eraf gehaald omdat het er niet meer uitzag.


Heb jij ze al in huis?

Liefs,
Kim

13 opmerkingen:

 1. Wow, best vet! Had ik niet verwacht. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er best leuk uit! Ben benieuwd hoelang het blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de set met witte nagellak en gekleurde kaviaar beads maar deze is echt véél mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ze ook gekocht maar nog niet uitgeprobeerd haha, toch maar eens doen! Ziet er leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat veel mooier als je maar 1 nagel doet! Ik zag het bij iedereen op alle nagels, maar dit heeft toch echt mijn voorkeur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet echt mijn kleur, maar klinkt erg goed !
  xoxo Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er leuk uit! Lekker goedkoop ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk, ik zag ze ook liggen bij de Action, maar ik dacht pffff nee ze werken toch niet. Mijn eerste indruk van de Action spullen zijn altijd zo, maar eigenlijk werken die producten best goed :)

  Zelf heb ik ook stripers van de Action, die zijn echt aan te raden :D

  x

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.