dinsdag 16 april 2013

Photo Diary #5

Lieve dames,

het is inmiddels alweer meer dan een maand geleden dat Photo Diary #4 online kwam. Tijd voor een vijfde deel dus! Een Photo Diary met vooral feestjes en beauty. Wederom komen ook de tentamenweken er weer in terug, wat is dat toch met die tentamens? Bijna in elke Photo Diary duiken ze weer op.. Maar dat ik de tofste opleiding heb, met de leukste klas, is wel weer bewezen!

Daarnaast wil ik jullie ook bedanken! Ik krijg de laatste tijd hele leuke reacties van jullie allemaal! :) Dit motiveert mij heel erg, dankjulliewel! 




1. Handig hoor, zo iemand die een film met ondertiteling kijkt in de trein. Wij genieten stiekem mee. // 2. Nieuw boek gekocht! Toch maar gedaan. Heb er ook al blogpost over gemaakt. // 3. Lol in de groepswhatsapp, wat is dat toch leuk, haha. // 4. Genieten onder het hoorcollege. Lekker weer was het toen toch nog niet, dus het kon nog. 


 5. Uit de oude doos. // 6. Verjaardag van vriendinnetje vieren met deze hippe, fluoriserende armbandjes. // 7. En 's avonds mocht ik met de fam mee uit eten! // 8. Fotograferen (en tellen) van mijn nagellak stash. Resultaat: 70 potjes en een blogpost. // 9 & 10. Gezellig avondje met lieve klasgenootjes! Aka zuipen. // 11. Hier dus het bewijs dat ik de tofste opleiding doe: bellenblazen op school. Echt niet dat ik dat kon! // 12. Spiegelfoto van mijn outfit. 



 13. Nee, Kim. Jij mag niet leren, jij moet met mij spelen. // 14. Een van mijn nieuwe Catrice lakjes; mint me up. // 15. Brunchen op tweede paasdag met het gezin, lekkere cowboybroodjes en scones! (binnenkort ook op C'est la vie de Kim!) // 16. Bijpassende nagels zijn ook aanwezig! Kijk hier voor een grotere foto. // 17. Stef die languit ligt te zonnen in de vensterbank, de schat. // 18. Nieuwe aanwinsten! Twee boeken voor maar €10,- bij de Hema (vijf euro pp). Ik heb gekocht: geknipt voor Miranda van Jill Mansell en Watermeloen van Marian Keyes. // 19. Mijn kast opgeruimd en zomerproof gemaakt; mijn Vans en ballerina's komen weer in beeld. // 20. Mijn nieuwe aanwinsten!


Deze artikelen hebben jullie hier de afgelopen dagen kunnen zien: mijn eerste outfit foto's, cupcakes van de Action en de Caviar Nails set van Max. Een artikel over deze DIY komt nog! 


Liefs,
Kim



14 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Jammer dat sommige een beetje zijn uitgerekt ;)Je hebt echt leuke nieuwe 'aanwinsten' zoals je het zelf noemt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vijftig Tinten Grijs! De hele trilogie vind ik echt super!
    Leuke foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's! Neem aan dat je 2e paasdag brunchen bedoelde?
    T zal wel door het weer komen want ik zei het ook de hele tijd! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, haha ik had het helemaal niet gezien! Ik had inderdaad wel steeds een kerstgevoel door het weer. Ga het snel veranderen!

      Verwijderen
  4. Hahahaha dat fotootje van die baby! Geweldig!! Dat streepshortje is heel erg leuk:D x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi! Leuke blog heb je! ^-^

    Neem ook een keer een kijkje op mijn Facebook-blog:
    http://www.facebook.com/lots.of.love01

    Er is nu momenteel ook een Like, Share en win actie bezig dus vergeet niet te liken, te delen en wie weet win jij wel een leuke prijs!

    Liefs Lots of Love! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bedankt voor je reactie!
    Wow die chocolademelk jammie..

    New blogpost...DIY..X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke foto's! Mijn kat komt ook altijd op mijn cursussen liggen als ik moet leren.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk zeg! Ik zou alleen wat minder foto's achter elkaar doen , want ik moet elke keer naar boven scrollen om te kijken welke tekst bij welk plaatje hoort.. haha

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.