dinsdag 19 maart 2013

Shoplog Action


Ik ben weer eens bij de Action geweest. Ik kan me daar nooit inhouden, ik koop altijd meer dan ik van plan ben om te kopen.. Maar het is ook allemaal te goedkoop om te laten liggen. Dit heb ik dit keer meegenomen..

Deze bodybutter vind ik heel fijn! De geur vind ik moeilijk te omschrijven, het heeft geen sterkte fruit geur ofzo, hij ruikt gewoon prettig. Het is een vrij dikke substantie maar hij smeert erg fijn uit. Hij kostte geloof ik rond de €1,30. Ik moest nog een lippenbalsem hebben. En daar lag hij, voor nog geen zeventig cent! Toen ik het doosje (na veel draaien en trekken) opmaakte schrok ik een beetje van de geur, bah. Dit vond ik geen lekkere geur. Ik heb hem nu op, maar gelukkig ruik ik eigenlijk helemaal niets van. De lippenbalsem smeert fijn uit en het laat een subtiel tintje op je lippen achter. 
Verder heb ik nog deze oogreinigingslotion (€0,99), deze nagellakremover (€0,99) en deze All-in-one kit om lekker cupcakes te bakken (€1,49). De all-in-one kit was er ook met frambozen topping en in chocolade versie. Ik ben benieuwd! 

Over de nagellak remover ben ik erg te spreken! Hier voor had ik die van het Kruidvat, deze stonk echt ontzettend. Deze van de Action ruikt ook niet naar bloemetjes, maar toch stukken beter. Ik heb hem nu een keer gebruikt en ik was erg verrast. Ik was slechts één scheutje nodig voor al mijn (1o) nagels!! Als ik die van het Kruidvat gebruikt ben ik minstens twee wattenschijfjes met daarop meerdere scheutjes nodig. De lak ging er ook zo gemakkelijk af, ik legde het watje enkele seconden (echt maar ongeveer drie) en haalde zo bijna alles met een vegende beweging eraf. Ik ben overtuigd. 

En dan last but not least.. Het is me eindelijk gelukt!! Ik heb de caviar nails set :) :) (voor maar €0,79.)
Ik ga dit gauw uitproberen en dan zien jullie het wel weer terug op mijn blog! 

Liefs,
Kim

9 opmerkingen:

 1. Die lippenbalsem heb ik ook gekocht afgelopen weekend, hij ruikt lekker :) Ben benieuwd naar die kaviaar set, ik heb zelf de andere set maar ik vond die niet zo geweldig...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben benieuwd naar de caviar set, fijne spulletjes heeft de action altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen! Ik geloof dat ik toch ook maar eens de action moet binnenstappen in plaats van altijd voorbij lopen.
  xx, www.iamanightblogger.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar die nagellak! Erg leuke dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De oogreinigingslotion vind ik zelf erg fijn! Ben benieuwd naar de nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan me ook nooit inhouden bij de action haha! Ben zoals velen ook benieuwd naar de review over de nagellak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankopen! Ben benieuwd naar het nagellak setje! x

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.