zondag 17 maart 2013

Mint me up

Het was dinsdagavond negen uur en ik had allang deze lakjes willen swatchen. En ik moest óók nog douchen en óók nog even dit doen.. Ik besloot een douche te nemen en vervolgens lekker in bed te kruipen. Vanuit mijn bed, onder de warme deken heb ik mijn nieuwste lakjes geswatched. Lampjes aan, geurkaars aan.. heerlijk! Ik heb namelijk weer drie nieuwe lakjes gekocht. Een verslaving is moeilijk in de hand te houden, haha. Ik ging langs bij de Trekpleister in de stad, deze loopt (bij ons) altijd wat voor op de Kruidvat, en ja hoor.. ze hadden de nieuwe lakjes van Catrice! Daar moest ik wel eentje van meenemen. Maar het mooiste was nog wel de bak met oude lakjes voor maar één euro! Daar heb ik ook nog twee uit gezocht. Ik had me nog zó voorgenomen om geen nagellak meer te kopen nadat ik mijn hele stash heb gefotografeerd (die binnenkort online komt) want ik ben echt geschrokken van het aantal.. oeps! 

































36 Mint me up 
Van de nieuwe collectie heb ik dit mintgroene kleurtje meegenomen. Ik had hem al gezien op de site van Catrice en hij leek me gelijk al erg mooi. Er zitten ook een soort rood/bruine glimmertjes in de kleur. De potjes zien er nu wat anders uit, er staat heel chique 'Catrice' in de dop gedrukt maar ze voelen veel goedkoper aan, volgens mij is er goedkoper materiaal gebruikt voor de dop. Wat wel weer heel leuk is is dat je de weerspiegeling van het kleurtje onderin ziet! 




Sorry voor de rare kronkel in de nagel van mijn middelvinger


720 Welcome to Roosywood & 070 Caught on the red carpet
 Deze lakjes had ik al vaak voorbij zien komen op blogs. Erg mooie lakjes en ik had daarom ook best spijt dat ik ze bij de 50% korting actie niet gekocht had.. Maar dit was veel beter, ik had ze nu voor €1,- per stuk! Alle lakjes heb ik trouwen met twee laagjes gelakt.

































Welke vind jij het leukst?

Liefs,
Kim



10 opmerkingen:

  1. Wauw die mintkleur, ik ben echt helemaal verliefd. Die rode nagellak vak Catrice heb ik zelf ook. Ik dacht eerst dat het wat meer tegen het roze aan zou zitten, maar het was toch echt rood.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die mint kleur had ik ook alleen was die op vakantie kapot gegaan ;(

    xx
    www.welcometojuliaslife.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. welcome to roosywood heb ik ook, echt een prachtig kleurtje is het :) mint me up ziet er ook mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. welcom to rosywood is moohooi !
    hele mooie lakjes !
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super mooie kleuren !!
    Vooral de mint ik ben gek op mint !

    Zou je op mijn blog willen kijken ?? En een reactie achter willen laten xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke lakjes, hele mooie kleuren! Liefs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi! Vooral die mint is prachtig! x

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.