woensdag 6 februari 2013

Nail Patch Hema


Na mijn eerste ervaring met nagel stickers nam ik me voor om ze nooit meer te kopen, wat een ramp! Eén avondje gala was al teveel voor deze nagel stickers (van Essence). Maar deze kon ik gewoon niet laten liggen.. Ik was van plan ze op te doen met oud en nieuw, maar hier is het helaas niet van gekomen. Ik heb deze aan jullie laten in mijn shoplog en ik kreeg veel reacties dat jullie benieuwd waren naar dit product! Nu vond ik het een beetje zonde om deze mooie nagels gewoon op te doen naar school en werk, maar ik wilde ze wel graag testen. Gelukkig zaten er 16 stickers in de verpakking dus heb ik er alleen op mijn ringvinger een geplakt. Zo kan ik de rest bewaren voor een bijzondere gelegenheid. Slim! 

Uiterlijk
Ik vind het patroontje erg leuk (duh, anders had ik het niet gekocht). Het is een glimmende, gouden achtergrond met gele sterretjes erop. Wel twijfelde ik tussen deze en dezelfde in het zilver. En ook de verpakking ziet er goed uit. Ik vind het fijn dat je kan zien hoe de stickers er echt uit zien. De stickers voelen ook echt aan stickers, het is geen gel ofzo. Ik heb dus alleen op mijn ringvinger zo'n sticker geplakt, de andere nagels heb ik goud gelakt.

Aanbrengen
Het aanbrengen was niet heel moeilijk, zelfs ik kon het. Maar het was erg lastig om er geen kreukels in te krijgen. Misschien had ik niet de goede grootte gekozen of de vorm past niet bij mijn nagels. Van een afstandje zie je niets van de kreukels, dus ik vind het niet zo erg. 
Het overschot heb ik door middel van de vijl tegen mijn vinger aangeplakt, hierna heb ik met de schaar het eraf geknipt. Nog even bijvijlen en klaar is Kees! 
Hier zie je de kreukels vrij goed zitten.
Zie hier het resultaat.  Ik vind het erg leuk uitzien! 

Blijft het goed zitten?
Daar gaat het natuurlijk om! Ik zit nu op dag vier en ze zitten nog net zo goed vastgeplakt als de eerste dag. Ze zitten zelfs zo vast dat ik me al lichtelijk zorgen begin te maken of ik ze er ooit nog af krijg.. ;) De kreukels zijn minder geworden, ik heb ze inmiddels helemaal plat gewreven. Eigenlijk gaan ze steeds beter zitten, haha. Wel zitten er een soort kleine barstjes in het goud door het buigen, maar dit zie je nauwelijks.
Kortom.. Ik ben super tevreden over deze nagelstickers! En ik weet nu dat als ik een gelegenheid krijg waar ik deze op wil doen, ik ze gerust de dag van te voren al kan aanbrengen. Een aanrader!

Gaat het er gemakkelijk af?
Op dag vijf heb ik aan de sticker zitten pulken. Hierdoor raakte hij los. Een doorzichtig goudachtig hoesje raakt los van je nagel, op je nagel zelf blijft de zilveren lijm nog zitten. Het hoesje trekt je er gemakkelijk af. De zilveren lijm heb ik er in de loop van de dag afgekrabt/afgewreven, wat ook heel gemakkelijk gaat. Gaat het er gemakkelijk af? Ja!
En mocht je sticker nou loslaten terwijl je dat nog niet wou, de lijm blijft nog wel even plakken.. ik had het hoesje er gewoon weer terug opgeplakt, haha. Op deze manier raakt hij natuurlijk wel sneller weer los.

Kortom: ik ben super tevreden over deze nagelstickers! Ik ga ze gauw eens op doen en misschien koop ik nog wel weer een keer nieuwe. Aanrader!


Liefs, Kim.

 


6 opmerkingen:

 1. Echt heel leuk! Ik heb er ook wel eens over nagedacht om nagelstickers te kopen, maar ik dacht dat erg moeilijk zo zijn enzo. Deze zien er wel makkelijk uit, dus zeker keer proberen waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Well honey,I love this,I can tell you that;-)
  xx
  B.
  http://www.beeswonderland.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel goed! Ik moet eigenlijk sparen, maar als ik nog wat geld over heb (ook al zijn ze zo goedkoop), koop ik deze nagelstickers ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.