donderdag 3 januari 2013

Wie is de mol? 2013!

Vanavond begint Wie is de mol 2013 alweer. Om half negen zit ik klaar op de bank, een geweldig programma vind ik het altijd. Dit jaar, het 13e seizoen, speelt het zich af in Zuid-Afrika. Het programma wordt wederom weer gepresenteerd door Art Rooijakkers.

De kandidaten van dit jaar;v.l.n.r: Zarayda Groenhart (tv maker/journalist), Joep van Deudekom (cabaretier), Tim Haars (acteur/presentator), Kees Tol (presentator/producent), Carolien Borgers (cabaretiére/zangeres), Ewout Genemans (presentator/producent), Tania Kross (operazangeres), Daniël Boissevain (acteur), Janine Abbring (presentator/journalist), Paulien Cornelisse (schrijfster/caberetiére).

Wie is te vertrouwen en wie niet?

Elke donderdagavond om 20:30 uur op Nederland 1, ga jij ook kijken?

6 opmerkingen:

 1. Yes, Wie is de mol begint weer! Ik ga zeker kijken :)

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was lekker uiteten, waardoor ik het vanavond gemist heb. Ik moet wel bekennen, dat ik eigenlijk maar 1 persoon van dit seizoen ken. Erg jammer! Maar ik ben een trouwe fan van wie is de mol, dus of ik nu weinig mensen ken of niet, ik zit toch wel aan de buis gekluisterd haha!

  Morgen maar even gauw de eerste aflevering terugkijken!

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken zelf dit jaar ook maar heel weinig, sommige alleen van naam of gezicht. Jammer! Maar inderdaad, ik zit ook weer braaf als trouwe fan achter de tv hihi.
   Liefs Kim

   Verwijderen
 3. Haha, af en toe voel ik me echt de enige die dit soort dingen niet volgt. Dus nee, om heel eerlijk te zijn ga ik het niet kijken :P

  Liefs! xx Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zeker gekeken! Voor dit programma blijf ik echt thuis!

  Liefs Anne
  www.flavoursx.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het nog noooit gekeken, best slecht eigenlijk haha! Love, Marloes.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.