woensdag 9 januari 2013

Tentamenweken - stresswekenOh, de tentamenweken komen er alweer aan! Dat zijn dus dagen van stressen en haasten. En dagen van lekker niks doen en vervolgens met een rotgevoel naar bed gaan omdat ik wéér niets heb gedaan. 
Die tentamenweken, die zijn nog niet eens zo erg.. Ze duren maar twee weken en aangezien ik maar drie tentamens heb, heb ik veel vrije tijd. Maar die weken er voor aan, die vind ik het ergste. Uiteraard komen deze tentamenweken altijd fijn na de vakantie. Waardoor ik de hele vakantie al rond loop met idee dat als ik tijd over heb, ik die ook echt aan school moet besteden. Als die tijd er dan eenmaal is, lijkt uitslapen toch echt belangrijker en ik heb morgen immers ook nog zóóó veel tijd. Om vervolgens de volgende dag te bedenken dat ik vakantie heb, en daar toch echt van moet genieten. Weer niets gedaan. Maar de deadlines komen wel dichterbij.. Dit resulteert zich weer in stress, haasten en ergernis. Waarom heb ik dat toen niet gedaan? Toen had ik zoveel tijd. Nee, toen moest ik weer de hele dag voor de tv hangen.. Zucht. 
Dan ben ik dit keer ook nog zo slim geweest om een eindverslag van acht pagina's en een paar uurtjes werk te verwijderen. Oke, dit was écht niet mijn schuld.. Maar toch. Balen. En dan heb ik ook nog een herkansing staan, die ik toch wel echt moet halen dit keer. Maar aan de andere kant.. ik heb ook een heel leuke nieuwe film gedownload. Zucht. En net een tv voor op mijn kamer gekocht. Zucht.
Het lijkt wel of, als ik tentamens heb mijn inspiratiebron ineens wakker wordt. Altijd als ik echt moet leren komen er de geweldigste ideeën in me op, die natuurlijk ook even opgeschreven moeten worden. Daar moet ik over bloggen! Zo kan ik mijn kast inrichten! Nee, dit kan beter hier staan en dan dat daar, dat daar.. Zucht. En nu doe ik het weer; studie ontwijkend gedrag.

Mijn voornemen is, om nu écht, vanaf morgen, goed bezig te gaan met mijn aankomende tentamens. Ik zeg mijn blog en bloglovin eventjes gedag.. Tot gauw!

Heb jij hier ook last van?
Liefs, Kim3 opmerkingen:

 1. Oh zo herkenbaar. Al heb ik nog SE-toetsen en geen tentamens. Leerze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbaar is het zeker !
  Heb je het overleefd?
  Ik heb hem volgende week..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb woensdag de laatste, dus nog even bikkelen! Veel succes! Ik volg je trouwens, op bloglovin. Liefs

   Verwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.