dinsdag 29 januari 2013

Hallo Ebay

Ik heb ook (eindelijk) kennis gemaakt met Ebay. Een tijdje geleden heb ik al een account en een Paypal account aangemaakt en vandaag heb ik dan mijn eerste bestelling gedaan! Ik kwam gelijk al hele leuke dingen tegen die ik allemaal wel wou bestellen, het is ook zo goedkoop. Maar ik heb me weten in te houden en ik ben begonnen met een bescheiden bestelling. Eerst maar eens uitzoeken hoe alles werkt en wat je er allemaal kunt kopen.

Ik wou al heel lang zo'n cross armbandje, vandaar dat ik hier dus maar mee ben begonnen. Hiervan ben ik zeker dat ik er ook echt wat mee doe. Ik kon niet kiezen welke kleur ik wou.. dus heb ik er maar gelijk twee besteld ;) 

7 opmerkingen:

 1. Haha internetwinkelen is zo verslavend! Wel hele leuke armbandjes :)!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke armbandjes!
  Welkom in de wereld van ebay.. Succes! Je zult vast vaker te vinden zijn op ebay vanaf nu haha :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die armbandjes zijn super! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook b eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook nog nooit wat op Ebay gekocht, maar voor alles is de eerste keer. Ze hebben zoveel leuke dingen, en net zoals jij zegt: alles is zo goedkoop!

  Ik kende je blog nog niet, maar via via kwam ik hier terecht. En wat heb je een leuke blog zeg! :) Je hebt er een nieuwe volgster bij!

  Liefs,
  Lisa

  www.the-perfect-things.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoor zooo vaak verhalen over eBay, maar bekijk het bijna nooit.. Misschien wordt het toch eens tijd?! Superleuke armbandjes! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.