zondag 13 april 2014

Mini shoplog

Hallo dames,
Ik heb al een hele tijd niet meer écht geshopt. Meestal ga ik even de stad in, bestel ik een paar dingen op internet of heb ik er gewoon geen geld voor. Herken je dat? Ik mis dat wel hoor. Het lijkt me geweldig om een dag te gaan shoppen en gewoon van alles te kopen. Schoenen, broeken, tops, jasjes, ondergoed, sieraden, make-up etc. En ik wil ook zo graag naar de Primark, door alle shoplogs van jullie, haha! Er zit hier iemand met zware afkickverschijnselen ;) 
Anyway, ik heb drie nieuwe leuke items aan mijn toch-al-over-volle kledingkast kunnen toevoegen! 





Jeans | Okay

Ik was eigenlijk opzoek naar een ander soort broek, maar ik kon niet vinden wat ik wilde. Ik besloot bij Okay te kijken. Ik loop daar eigenlijk nooit naar binnen, maar ze hebben er véél kleren. Ook daar vond ik niet de broek die ik zocht, maar wel deze! In de winkel twijfelde ik nog een beetje. Maar inmiddels heb ik hem al zo veel gedragen dat hij zijn geld dubbel en dwars waard is! Ik vind het de perfecte broek voor de lente. Voor deze broek betaalde ik 40 euro.



Top | H&M
Deze top vond ik zo leuk! Ik hou wel van tops met een tekst erop. Ik heb deze via de webshop besteld, helaas is het shirt wel erg kort. Ik moet nog even kijken hoe ik deze wil gaan dragen. Hebben jullie tips? Ik betaalde 10 euro voor deze top.





Crop top | H&M

Ik vind crop tops zo leuk! En deze heeft zo'n lief kleurtje. Dit is best nog wel een warme top, maar voor nu kan het nog prima. Ik draag deze top op een zwarte broek of op zo'n zwart rokje (zo eentje die je ook vaak onder een net-iets-te-kort jurkje draagt oid, weet je wel?) met een panty erbij. Na deze crop top wil ik er nog veel meer! Ik vind het zo leuk staan op een wat hoger rokje. Voor deze top betaalde ik dankzij een kortingscode 15 euro, anders was hij 20 euro geweest. 



Dat waren mijn aankoopjes alweer. Welk item vinden jullie het leukst?
Hebben jullie nog lekker geshopt de afgelopen tijd?


Liefs,
Kim


8 opmerkingen:

  1. Leuke aankoopjes, die crop top vind ik echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aankopen! De tops zijn erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De grijze top vind ik echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Allemaal leuke dingen! De grijze top zou ik zelf met een zwarte maxi skirt, een zwarte skaterskirt of met discopants dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die broek is echt super mooi. Het très cool shirtje heb ik ook, vind hem ook lastig te combineren maar ik weet zeker dat ik hem in de zomer vaak ga dragen met een short of een high waisted short :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is leuk te combineren inderdaad! Ik was ook al van plan om hem te bewaren tot de zomer :)

      Verwijderen
  6. Die tres cool top is echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Très Cool! :) Wat een leuke blog, je hebt een nieuwe follower, gefeliciteerd!
    XXX
    A&A

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.