zaterdag 29 maart 2014

Een teken van leven

Studie-ontwijkend gedrag.
Hallo dames,

Het is een beetje rustig op mijn blog de afgelopen week, dit zal de komende week ook nog zo blijven (helaas). Ik heb namelijk twee weken tentamens. En ik kan je zeggen: ik ben er al helemaal flauw van! Volgende week heb ik twee leertoetsen en afgelopen week heb ik enkel een assesment gehad. Ik hoef dus maar drie keer naar school deze weken. Klinkt fijn, maar ik word gek! Ik zit maar thuis; leren, leren, leren. Maar ik heb totaal geen concentratie. Zit ik weer rond te zwerven of facebook of bloglovin.. oh oh. Ik weet echt wel leukere dingen te doen op zo'n vrije dag! 

Daarnaast ben ik ook mijn stage, op het speciaal onderwijs, aan het afronden. Hier heb ik een erg leuke tijd gehad. Toch wel jammer dat het alweer voorbij is.. Volgende week heb ik mijn laatste dagje en ga ik op cupcakes trakteren, haha. Druk, druk, druk dus. Maar dat overleven we wel :) 

Het weer is ook zo heerlijk, bij jullie ook? Ik krijg echt helemaal zin in de lente. Ondanks dat ik nog een beetje baal dat we geen echte winter gehad hebben, ben ik helemaal klaar voor de lente. Er komt allemaal inspiratie voor artikelen naar boven toe. Dat heb ik al-tijd, als ik tentamens heb. Dan weet ik ineens honderd dingen om over te schrijven. Stom! 

Oke. Dit was even een klein onzinberichtje, een teken van leven. Ik heb allerlei leuke artikelen in het vooruitzicht, dus stay tuned! 


Hoe is het met jullie?


Liefs,
Kim

5 opmerkingen:

 1. als ik moest studeren sloot ik het internet af en duwde ik m'n laptop in een kast zodat ik er niet aan zou zitten. Anders liep het helemaal mis! :D
  grappige foto trouwens ;)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad het verstandigste, haha!
   Dankjewel :)

   Verwijderen
 2. "Maar ik heb totaal geen concentratie. Zit ik weer rond te zwerven of facebook of bloglovin.. oh oh. Ik weet echt wel leukere dingen te doen op zo'n vrije dag! " Same here! Moet eigenlijk ook aan de bak, maar het is zo mooi weer! (En dan is het na die toetsweken natuurlijk 'ineens' regenachtigmiezerdemiezerweer...)

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.