maandag 17 februari 2014

Wat ik droeg afgelopen week

Ik ben verslaafd aan kleding en aan shoppen. Toch verschijnen er op mijn blog maar weinig artikels over kleding, outfits etc. Waarom? Ik heb er niet zoveel verstand van geloof ik. Ik koop best veel kleding, maar toch weet ik 's ochtends nooit wat ik aan moet doen! Omdat ik toch graag eens wat wilde delen over mijn kleding, bij deze een artikel met foto's van de outfits die ik de afgelopen week heb gedragen.




Maandag (links) droeg ik een mooie maar comfortabele outfit. Ik vind de broek en de trui (beide van Only) super mooi, dus ik draag deze combi graag. Vandaag had ik alleen niet zoveel zin in leuke laarsjes, ik ben altijd snel geneigd om bij een mooie outfit ook mooie laarsjes aan te doen. Maar mijn All Stars staan ook tof bij deze broek. Ik voelde me erg fijn in deze kleren! Dinsdag (rechts) werk ik altijd na school, dan kan ik dus geen nieuwe broek aan. Ook kan ik geen rode broek dragen (mijn werkshirt is ook rood) en moet ik comfortabele schoenen aan. Het werd deze outfit; All Stars, spijkerbroek en een mooi jasje. Ik droeg dit jasje.


Woensdag had ik een vrije dag en liep ik rond in mijn huispak. De linkse foto is van donderdag. Weer de zwart broek (hij is zó mooi!). Dit keer wel met mooie laarsjes én met mijn nieuwe blouse van de Primark. Mooi! Donderdag (rechts) droeg ik weer heel wat anders. Ik droeg mijn biker broek van H&M, een aztec top van H&M en een spijkerblouse van Only, gecombineerd met mijn All Stars. Het valt me op dat ik mijn All Stars véél heb gedragen deze week! 


Zaterdag (links) ging ik high tea'en met vriendinnetjes. Ik droeg mijn nieuwe, grijze vest (Only). Ik combineerde dit met een panty, zo'n kort zwart rokje en een zwart hemdje. Ik droeg hierbij mijn zwarte veterlaarsjes. Zondag (rechts) was ik lekker thuis. Vaak loop ik rond in huis- of trainingspakken maar vandaag wilde ik iets moois én iets dat lekker zat. Ik ging voor een panty met dit gebreide jurkje. Daarbij droeg ik mijn super dikke en warme sokken van de Primark. 


Dat was het dan! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.
Wat zouden jullie ook dragen?

Liefs,
Kim


4 opmerkingen:

  1. Die aztec top lijkt me heel leuk! Mooie outfits!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die glittertrui met leren broek vind ik een toffe combinatie ! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk om te zien! Ik vind allebei de laarsjes echt heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hee in mijn artikel van vandaag heb ik je genomineerd voor de Liebster blog award!
    als je het leuk vind om mee te doen dan kun je op mijn blog kijken voor de vragen!

    liefs, iris

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.