zondag 31 maart 2013

Fijne pasen!

Door de aanhoudende sneeuw en het feit dat mensen elkaar 'fijne dagen' wensen, maakt dat ik een kerstgevoel heb. Het is Pasen en het is gewoon nog vol op winter. Zo enthousiast als ik was toen de eerste sneeuw viel, zo enorm klaar ben ik er nu mee. Sneeuw is leuk, maar het houd een keertje op. Van mij mag het gauw zomer worden! Een lekker zonnetje en alles ziet er (letterlijk en figuurlijk) zonniger uit. 

Vandaag ben ik even bij mijn opa en oma geweest en hebben we met ons gezin lekker gegeten. Veel tijd om leuke dingen te doen was er niet, want er moest ook geleerd worden.. Morgen gaan we lekker home-made brunchen met het gezin, lekker. Voor de leukigheid heb ik ook mijn nagels in de paassfeer gelakt. Ik vind ze leuk geworden!Wat doen jullie met Pasen?9 opmerkingen:

 1. ziet er super leuk uit! ik denk dat ik dat straks ook ga proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nawww wat schattig zeg! Ga ik denk ik maar proberen vandaag. Jij ook fijne pasen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. cute! love it
  would you like to follow each other?:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. so cute *___* love it

  i'm following you :*
  follow me back if you can :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik deel volledig je mening met de sneeuw! Ik was zelfs niet zo enthousiast toen hij voor de eerste keer viel! Geef mij maar dat zonnetje en vrolijkere kleren. Ik heb 2 familiefeesten gehad op 1 weekend, dus had het best wel druk :) Je nagels zijn heel leuk gedaan! Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.