zondag 10 maart 2013

Bloggen it is

Dit is alweer mijn 50e post. En het bloggen wordt steeds leuker! Toen ik net begon met bloggen ben ik alweer vrij snel gestopt. Niemand bekeek mijn blog. Nouja, ik dacht eerst van wel. Maar alle 'pageviews' bleken gewoon van mijzelf te zijn. Na een tijdje ben ik toch weer langzaamaan begonnen. Ik heb een lay-out gemaakt, een aantal oude posts verwijderd en ik heb op Girlscene mijn blog bekend gemaakt. Inmiddels heb ik alweer 35 volgers! (op het moment dat ik dit schrijf) Super tof. Dit motiveert me echt om door te gaan. Het bloggen is ook een beetje een zoektocht naar mezelf. Waar wil ik mijn tijd aan besteden? En hoe wil ik eruit zien? 
































Hebbedingetjes
Hebbedingetjes. Iedereen kent het wel, van die dingen die je gewoon wil hebben. Niet omdat je ze nodig bent.. Nee, je wilt ze gewoon. Gewoon om het te hebben. Ik wil voornamelijk dingen die anderen hebben. Dat klinkt heel jaloers, en dat is het eigenlijk ook wel.. 
Vooral nu ik blog krimpt mijn bankrekening veel sneller. Ik zie op blogs dingen voorbij komen die er dan heel leuk uitzien en aangeraden worden. Dan denk ik; dat wil ik ook. Dat ben ik écht nodig. Ik kom ook vaak producten tegen die ik nog helemaal niet kende, maar die je dan écht nodig bent. Voor een gezonde huid bijv. Ja, die kan bij mij dan natuurlijk ook niet ontbreken.. Ik ben wel een beetje hebberig, geloof ik. Door het bloggen ben ik veel meer op de hoogte van dingen. Sale bij Catrice? Ik ben de volgende dag te vinden in het Kruidvat. Caviar Nails een nieuwe trend? Even kijken op Ebay.. 





Controlfreak
Ondanks dat ik inmiddels al 35 volgers heb, 50 posts en 200+ reacties ben ik toch nooit tevreden. Ik ben echt een controlfreak wat dat betreft. Ik wil structuur. Regelmaat. Ik wil dat alles posts er 'hetzelfde uitzien'. Als in: hetzelfde lettertype, dezelfde foto grootte en op de begin pagina moet het ook in grote lijnen bij elkaar passen. 
In mijn posts wil ik ook regelmaat hebben. Het liefst zou ik elke week een outfit en een Nails Of The Day plaatsen. Elke maand een 'Travel the world' artikel en een artikel over een film of een boek. Regelmatig een Do It Yourself, een review, een tag, een lekker recept, leuke foto's, tips voor het één en ander, een leuk stukje schrijven zoals sommige van jullie dat zo goed kunnen.. Enzovoort, enzovoort. Ook zou ik veel meer blogs willen ontdekken en willen volgen. Dit lukt mij natuurlijk nooit allemaal. Waar haal ik de tijd vandaan? Dus houd ik het nu maar bij elke maand een 'Photo diary' te plaatsen. Dat moet toch lukken, haha. En ik blog gewoon maar over wat er in me opkomt en houdt me niet aan één of andere onhaalbare structuur. 

Nu is het ook wel zo dat ik nog een soort van inhaalrace moet maken. Ik ben pas net begonnen met bloggen. Maar ik heb een kledingcollectie van zo'n 3 jaar in de kast hangen, een nagellak collectie van minsten 5 jaar en dan nog een heleboel hobby's! Hier wil ik dan het liefst meteen over bloggen. 



























Maar ondanks al deze 'enorme' frustraties vind ik het bloggen heel leuk! Misschien vind ik het bekijken van andere blogs nog wel leuker dan mijn eigen stukjes schrijven en publiceren. Dus blijf doorgaan meiden, hihi ;) dan doe ik dat ook, haha.


Reacties vind ik altijd erg leuk om te krijgen, tips zijn ook meer dan welkom!

Liefs,
Kim

8 opmerkingen:

 1. Leuk artikel :) En ik herken dat stukje wel over dat je over alles meteen wilt bloggen, dat heb ik zelf ook waardoor ik als gevolg heel veel dingen in concepten heb staan :P maar aan de andere kant is dat wel handig want dan heb je altijd artikels achter de hand als je even geen zin of tijd hebt! En ga zo door met bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeetje alles is zo herkenbaar !
  door alles wat ik zie op andere blogs wil ik ook meteen alles hebben,zo heb ik al zo'n beetje de hele make - up afdeling van de action leeggekocht omdat het aangeraden is hahah :')
  ook wil ik meteen over alles bloggen,ik ben ook nog maar net aan het bloggen dus ik héél veel dingen die ik mijn blog op kan gooien en dat moet meteen !
  haha erg grappig dat ik alles zo herken,leuke blog heb je verder ook !
  ik volg je met bloglovin !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alles is echt zo herkenbaar... :p
  Maar ga vooral zo door met je blog & nog heel erg veel succes toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Ik had n paar dagen geleden ook mijn 50e post haha ;)
  Die nailart is echt heel gaaf! :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk blogje!
  En inderdaad, het bloggen is leuk vooral als je positieve reacties krijgt en de cijfertjes ziet stijgen.
  Toch moet het leuk blijven en moet het geen 'moeten' worden, teminste dat vind ik.

  Ik vind dat je een hele leuke schrijfstijl hebt, You go girl ik volg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What an adorable outfit! I'm loving the scarf so much!

  http://sensiblestylista.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk artikel!

  Ik volg je via Bloglovin' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke post! Van bloggen word je inderdaad hebberig.. haha.. Je ziet zo veel leuke kleding en mooie make up langskomen op blogs! x Elma

  www.reinadelamoda.fashionblogster.com

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.