woensdag 20 februari 2013

Cupcakes bakken

Al veel te lang had ik een vriendinnetje niet gezien! We studeren nu en zij is op kamers gaan wonen. Vandaag en gisteren ben ik bij haar langs geweest. We hadden grootse plannen maar aangezien we allebei blut waren hebben we low-budget cupcakes gemaakt. 

Eten. Dat is waar onze relatie om draait, concludeerden we. (Zo zeiden we het letterlijk, we zijn gewoon vriendinnen hoor ;)). Altijd als wij wat doen wordt er flink ingeslagen. En nu dus ook weer! We hebben cupcakes en pannenkoeken gebakken, een Mona toetje na, chips, popcorn.. Ga zo maar door! Maar we hebben ook memorie gespeeld!! Waar ik echt niets van bakte, haha. En een fotoshoot met ons Brokje. Wat? Brokje.. De Broccoli knuffel van de Ikea die ik haar ooit eens gegeven heb.  


Wij hebben het cup-cake pakket van de Xenos gebruikt. Hier zit de topping (framboos-vanille) bij in, met witte chocolade snippers en ook 12 vormpjes. De monchou en ei zijn benodigdheden voor de cakejes en de topping. De versiersels  had ik nog over van een andere keer dus deze had ik meegenomen. Eigenlijk vind ik de versiersels meestal helemaal niet lekker, haha. Maar het ziet er zo leuk uit! 

 Wat zijn ze leuk geworden hè! Maar waren ze ook lekker? Ja! We hebben wel extra suiker toegevoegd aan de deeg van de cakejes anders zijn ze niet heel smaakvol namelijk. De topping vond ik zelf wat minder, ik houd niet zo van monchou. Maar met genoeg cake bij een beetje topping is heel lekker! 

Ik ben vandaag weer teruggekomen en thuis heb gelijk aan een paar artikels gewerkt! Morgen komt er een heerlijk recept online.. hmmm. 


Liefs,
Kim

2 opmerkingen:

  1. Hahaaaaa memorie, you suck :D
    En die foto met Brocci is echt práchtig. Wie is dat super knapje meisje waar je was?

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.