zondag 17 februari 2013

NOTD: Lazy sundayHet is zover; ik heb vakantie! Heerlijk! Dit keer begon mijn vakantie wat sneller dan gepland. Ik zou eigenlijk donderdag naar school gaan tot half vijf en dus pas om zes uur weer thuis zijn, om vervolgens om zeven uur alweer op het voetbalveld te staan om een uurtje te trainen. Maar goed, eenmaal aangekomen op school (om half negen) kregen we te horen dat onze eerst volgende les pas om half drie was.. We hebben dus de eerst volgende trein weer terug genomen ;) en om elf uur zat ik alweer heerlijk met een kopje thee op de bank. Was ik voor niets om zes uur opgestaan! 's Avonds kreeg ik ook nog eens te horen dat de training niet door ging. Ik had dus lekker een extra dagje vakantie. Geen probleem.

Ik ga niet heel veel doen deze vakantie. Beetje chillen, werken, een vriendinnetje opzoeken die op kamers woont, wat doen voor school en lekker bloggen! Vandaag, op deze lazy sunday, heb ik mijn nagels weer eens gelakt. Het stomme is dat ik zo ongeveer 50 potjes nagellak heb maar bijna 9 van de 10 keer deze rode kleur op heb. Hij is gewoon zo mooi! 

Wat vinden jullie van deze combinatie?

Liefs,
Kim

8 opmerkingen:

 1. Haha, ik herken mezelf heel erg in het gebruiken van 1 nagellakje terwijl je er heel veel hebt. En heerlijk is dat gevoel van vakantie hé! Alleen al de gedachte, dat ik volgende week niks moet maakt me blij haha.

  Leuke combinatie trouwens!

  Fijne vakantie!

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat van die gedachte klopt helemaal haha! Jij ook een fijne vakantie. X

   Verwijderen
 2. Ziet er mooi uit! Geniet van je vakantie :)

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! Ik neem gauw een kijkje op jou blog.